Het gaat supergoed met Het Wandelcoach Bureau.We breiden uit! Het wandelcoac hprogramma ‘Ontdek je talent en wie je bent‘ is enorm geliefd en succesvol. Het heeft zeer goede resultaten. Het is een verademing voor WO en WO+ professionals en managers, die ploeteren in hun werk, niet uit de verf komen, moe worden, maar heel graag concreet vorm willen geven aan hun toekomst.

Het wandelcoach programma is er voor jou wanneer je met plezier, voldoening en succes wilt werken in een functie/rol die bij jou en jouw niveau past. In korte tijd ontdek je in welke concrete functie(s), functierichtingen en/of rollen je zal floreren, je persoonlijkheid en talenten verder kunt ontwikkelen en waarin je met plezier en energie zal werken. En als je wilt kom je al in actie om je wens te realiseren. Het wandelen in de natuur helpt daarbij.

Sneeuwklokjes       Natuurlijke bank                       Kromme Rijn

De vraag naar dit wandelcoach programma is bijzonder groot en daar ben ik heel verguld mee. Al langer kon ik niet meer iedereen in mijn eentje coachen. Nu ben ik hartstikke blij en trots met de vruchtbare en toffe samenwerking met mijn deskundige en leuke wandelcoaches. Deze zeer ervaren en stevig opgeleide coaches Marjolein en Tineke, wandelen al een jaar voor Het Coach Bureau. Binnenkort lees je ook de verhalen van mensen die zij coachten in dit wandelcoach ezine.

Ik stel mijn nieuwe wandelcoaches graag aan je voor:

Marjolein Engbers

Marjolein studeerde eerst orthopedagogie aan de RUG en zij volgde daarna verscheidene modules filosofie en muziek. Na haar studie psychologie, die zij veel later startte en 5 jaar geleden afrondde, vielen alle schijnbaar aparte delen van kennis en ervaring als een puzzel in elkaar.

Zij volgde vervolgens de opleiding tot Resultaatgerichte Coach bij De Wandelende Coach Anneke Walraven, modules Oplossingsgericht coachen, vitaliteits-trainingen en trainingen tot hartcoherentiecoach bij HeartMath Benelux. Marjolein werkt 5 jaar als wandelcoach/psycholoog en begeleidde talloze professionals.

Marjolein

Marjolein: ‘Je begint je loopbaan in vrijheid met een keus uit duizenden (studie)mogelijkheden. Je gaat op weg, en gaandeweg bekruipt je het onbehaaglijke gevoel dat je vrijheid verdwenen is. Dat er voor jou gekozen wordt’. Dit is de realiteit die Marjolein regelmatig ervaart in ontmoetingen met mensen. Daarom vraagt ze jou: ‘Wat vervult jou?’, ‘Waar gaat je aandacht naar toe?’ ‘En je interesse?’ ‘Wat maakt je blij?’

In een coachwandeling met Marjolein staan jij en jouw heldere koers naar vervulling in je leven en werken voortdurend centraal. Marjolein merkt dat het helder krijgen van je specifieke kwaliteiten en wensen een heel belangrijk begin is. Het kan niet anders dan dat het tot vormen leidt die passen bij wat jou vervult in je werk. Helderheid is een voorwaarde, geen doel op zich. Het resultaat ervan zal gedurende het wandelcoachprogramma zichtbaar worden in werk dat precies bij je past, waar je blij van wordt en energie van krijgt.

Marjolein wandelt in

  • De bossen van ’t Loo in Apeldoorn,
  • De landgoederen Amelisweerd/Rhijnauwen nabij Utrecht.

Neem contact op met Marjolein Engbers

Tineke Franssen

Tineke volgde na haar HBO-IW verschillende opleidingen waaronder de VO Management, Organisatie en Beleid in 1994 en de VO Supervisie en Coaching in 2000.
In 2009 sloot zij de opleiding tot Oplossingsgericht Coach af bij het ‘Solutions Centre’ in Utrecht, alwaar zij vervolgens de Train-de-trainers opleiding voor Oplossingsgericht Werken volgde. Recentelijk volgde zij een Masterclass bij Marijke Lingsma.

Zij gaf zestien jaar leiding aan teams en projecten en verzorgde trainingen gericht op competentievergroting voor PiResearch. Tineke is geregistreerd supervisor/coach bij de LVSC en zij is als Erkend Coach opgenomen in het register van de Kamer voor Coaching bij Stichting Registratie (ST!R). In 2007 vestigde zij zich als zelfstandig (wandel)coach, trainer en interim manager en zij werkt sinds begin 2011 voor Het Coach Bureau. Als supervisor/wandelcoach werkte Tineke met meer dan 200 managers en professionals binnen verschillende organisaties.

Tineke richt zich in haar wandelcoachingstrajecten op je wensen voor verandering naar plezier en succes in werk. Daarbij focust zij op aanwezige talenten en de (kleine) stappen die gezet kunnen worden om in beweging te komen richting het gewenste resultaat.

Tineke

Tineke

Tineke: ‘Mensen die vanuit hun kwaliteiten en talenten leven, weten waar hun krachten en beperkingen liggen. Zij worden voor zichzelf en hun omgeving duidelijker, en vaak ook vriendelijker. Op de werkplek zijn zij krachtige, zelfstandige collega’s, medewerkers en managers’.

Tineke wandelt in

  • Het Poldergebied de Broekpolder in Vlaardingen,
  • De landgoederen Amelisweerd/Rhijnauwen nabij Utrecht.

Neem contact op met Tineke Franssen

Dus, ben je niet happy in je werk? Kom je niet uit de verf? Loop je op je tenen? Of verveel je je juist? Heb je verlangen naar plezier, passende uitdaging, ontwikkeling van je persoonlijkheid en je talenten? Wil je zin hebben in de werkdag en je nuttig voelen?
Awel, neem dan eens contact op met een van onze coaches, of met mij natuurlijk. Kijk eens bij ‘Ontdek je talent en wie je bent‘. Je bent van harte welkom!

Namens Marjolein en Tineke,
Succes en hartelijke groet,

Je vraag of reactie is welkom!

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau