Gratis!

Hier vind je onze cadeautjes. Je ontvangt ze als je je aanmeldt voor ons e-zine, onze regelmatige e-mailnieuwsbrief – die op zich al een cadeautje is. 😉

Als je interesse hebt in het vak van wandelcoach…

3 Wandelstappen naar een Professionele, Unieke en Succesvolle Wandelcoach

Wil jij nu eindelijk vrij, energiek en met plezier werken (en heb je hiermee te lang gewacht)? Je kunt echt van betekenis zijn en werkelijk resultaten bereiken voor zoveel mensen die zoekend zijn!

Doorloop de 3 Wandelstappen en ontdek welke talenten jou uniek maken als Wandelcoach.

Word een steengoede wandelcoach!

Gratis gesprek met Hilde Backus

Je denkt er al lang over: wandelcoach worden en een nieuw leven beginnen. Maar je stelt uit. Je blijft je bezig houden met vermoeiende taken, je wordt niet goed van alle rompslomp op je werk. ‘Wat doe ik hier?’, vraag je je af in vergaderingen. Je wordt er doodmoe van.

Je wilt dit niet nóg langer. Je wilt van betekenis zijn voor mensen, niet een beetje, maar van echte zinvolle betekenis. Je wilt dat levens veranderen met jouw wandelcoaching. Je wilt kwaliteit leveren en een steengoede wandelcoach zijn. Geen half werk meer. Er voor gaan en met heel veel plezier de fijnste klanten naar volle tevredenheid coachen, buiten, stappen zettend in de natuur.

Wil je dat? Laten we dan in gesprek gaan over hoe je dat het beste kunt bereiken.

Hilde Backus

“Gewoon” aanmelden voor onze e-mailnieuwsbrief? Dat kan natuurlijk ook.

Wil je ons e-zine ontvangen, maar hoef je er niet per se een cadeautje bij? Klik dan hier voor de “gewone” aanmeldpagina