Zet stappen in de organisatie… met wandelcoaching

Wandelcoaching is hot! Steeds meer organisaties ontdekken de mogelijkheden ervan op het gebied van loopbaancoaching, maar ook op thema’s als vitaliteit en stressreductie.

Hoe kan Het Coach Bureau je organisatie en medewerkers helpen?

Met onze specifieke expertise, jarenlange ervaring, verschillende diensten en ons landelijke netwerk van zelf opgeleide wandelcoaches kunnen we veel voor je organisatie betekenen. Op deze pagina een greep uit ons aanbod.

Meer weten? We komen graag in gesprek!

Individuele loopbaancoaching voor medewerkers

Veel mensen vinden hun werk te zwaar of hebben juist te weinig uitdaging. Daardoor ervaren ze weinig plezier en functioneren ze minder goed. Met onze loopbaancoaching Ontdek Je Talent of een van onze verdiepende trajecten gaan medewerkers stap voor stap op weg naar de rol die bij ze past.

Mail ons voor meer informatie

Individuele loopbaancoaching voor medewerkers

Groeps- en teamprogramma’s

Wandelcoaching werkt óók in groepen. Een van onze succesvolle groepsprogramma’s is bijvoorbeeld de Anti-Pieker Workshop, een dag waarin talenten concreet worden en deelnemers letterlijk de eerste stappen zetten naar hun persoonlijke stijl van zelfcompassie.

Neem contact op als je meer wilt weten

Groeps- en teamprogramma's

Vitaliteit en stressreductie

De lat ligt vaak hoog voor medewerkers. Efficiënt en effectief werken is noodzakelijk, in commerciële organisaties maar zeker ook in sectoren als onderwijs, zorg en bij overheidsinstanties. Hoe hou je medewerkers energiek, vitaal en gemotiveerd? Ook hierop biedt Het Coach Bureau antwoorden.

Vraag een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan

Workshops en presentaties

Regelmatig verzorgt Hilde Backus, oprichter van Het Coach Bureau, voor collega-coaches, zorgaanbieders en andere professionals presentaties en workshops over het zich snel ontwikkelende werkterrein van wandelcoaching. Is zo’n dag(deel) ook iets voor jouw organisatie of evenement?

Informeer naar de mogelijkheden

Workshops en presentaties

Gevarieerd en boeiend

“Dank voor je bijdrage aan onze Inspiratiedag! We vonden het een zeer geslaagd evenement: heel gevarieerd en boeiend. Ik vond het onderwerp wandel- en natuurcoaching verfrissend, en de combinatie met theorie in de ochtend en praktijk in de middag een erg leuke vorm.”

(Hilde verzorgde de inhoud en presentatie van een themadag voor 150 coaches in opleiding.)

Ron van Deth, Europees Instituut De Baak

Levendig en niet zweverig

“Voor onze jaarlijkse inspiratiedag voor onze loopbaanadviseurs, nodigden we de wandelcoaches van Wandelcoach.nl uit. Het was een verrassend leuke en inspirerende dag. De loopbaanadviseurs weten nu welke verschillende type wandelcoaches er zijn, welke stijl bij hen past, hoe je wandelcoaching kunt inzetten voor goede resultaten en hoe je een goede wandelcoach wordt.

Een levendige presentatie, goede demo’s en begeleiding van de wandelcoachoefeningen maakten dat we zagen hoe het wandelcoachen werkt. We hebben het zelf ervaren. Het was ook helemaal niet zweverig hoe je natuur kunt inzetten bij je coaching. Ik denk wel dat de meeste loopbaancoaches zullen starten met buiten wandelen met de medewerkers.
Een aanrader!”

Pascal Bier, psycholoog en manager loopbaancoaching bij de Koninklijke Landmacht | Defensie