Zet stappen in de organisatie… met wandelcoaching

Wandelcoaching is hot! Steeds meer organisaties ontdekken de mogelijkheden voor hun coaches, zorgprofessionals, therapeuten, HR-adviseurs en managers. Maar ook voor hun medewerkers en teams zelf. Iedereen knapt er van op!

Hoe kan Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau je organisatie en medewerkers helpen?

Met onze specifieke expertise, jarenlange ervaring, verschillende diensten en ons landelijke netwerk van zelf opgeleide wandelcoaches en wandelende psychologen  kunnen we veel voor je organisatie betekenen. Op deze pagina een greep uit ons aanbod.

Meer weten? We komen graag in gesprek!

Oplossingsgericht Wandelcoachen voor Zorgprofessionals

Speciaal voor zorgprofessionals, hulpverleners en psychologen ontwikkelden we de driedaagse training Oplossingsgericht Wandelcoachen. Een verfrissende aanpak die beproefd is en goed werkt. Niet alleen fittere medewerkers maar betere resultaten voor cliënten. We hebben het al zo vaak gehoord. Wandel samen met ons naar buiten de natuur in. Hoe? Je leert het in de driedaagse training ‘Oplossingsgericht Wandelcoachen voor Zorgprofessionals, Hulpverleners en Therapeuten’.

Lees meer over deze training

Workshops en presentaties

Regelmatig verzorgt Hilde Backus, oprichter van Het Coach Bureau, voor collega-coaches, zorgaanbieders en andere professionals presentaties en workshops over het zich snel ontwikkelende werkterrein van wandelcoaching. Is zo’n dag(deel) ook iets voor jouw organisatie of evenement?

Informeer naar de mogelijkheden

Workshops en presentaties

Gevarieerd en boeiend

“Dank voor je bijdrage aan onze Inspiratiedag! We vonden het een zeer geslaagd evenement: heel gevarieerd en boeiend. Ik vond het onderwerp wandel- en natuurcoaching verfrissend, en de combinatie met theorie in de ochtend en praktijk in de middag een erg leuke vorm.”

(Hilde verzorgde de inhoud en presentatie van een themadag voor 150 coaches in opleiding.)

Ron van Deth, Europees Instituut De Baak

Levendig en niet zweverig

“Voor onze jaarlijkse inspiratiedag voor onze loopbaanadviseurs, nodigden we de wandelcoaches van Wandelcoach.nl uit. Het was een verrassend leuke en inspirerende dag. De loopbaanadviseurs weten nu welke verschillende type wandelcoaches er zijn, welke stijl bij hen past, hoe je wandelcoaching kunt inzetten voor goede resultaten en hoe je een goede wandelcoach wordt.

Een levendige presentatie, goede demo’s en begeleiding van de wandelcoachoefeningen maakten dat we zagen hoe het wandelcoachen werkt. We hebben het zelf ervaren. Het was ook helemaal niet zweverig hoe je natuur kunt inzetten bij je coaching. Ik denk wel dat de meeste loopbaancoaches zullen starten met buiten wandelen met de medewerkers.
Een aanrader!”

Pascal Bier, psycholoog en manager loopbaancoaching bij de Koninklijke Landmacht | Defensie