Vandaag wandelden we de Herfstwandeling in een zonnig Amelisweerd. Het was heerlijk! Het gezelschap was zeer gemotiveerd en had véél originele en opwindende ideeën. Zoveel ideeën dat ze af en toe door de bomen het bos niet zagen! Als wandelcoach word ik daar alleen maar heel erg blij van.

Ken je dat? Je wilt zo veel maar wat moet je kiezen? En hoe bereik je dat? De weg lijkt zo ver dat de moed al in je schoenen zakt. Ontmoedigd ga je piekeren. Zo was het ook bij hen.

Echter! Op deze middag, mèt overheerlijke High Tea, kwamen deze creatieve denkers stap voor stap tot concrete acties, die op onderling afgesproken tijdstippen zullen worden uitgevoerd. Er is geen ontkomen meer aan! Spannende telefoontjes zullen gepleegd worden en nimmer gedurfde vragen zullen gesteld worden! Op weg naar het vervullen van eigen wensen!

Heb je ook zin in zo’n inspirerende wandeling met een wandelcoach waarbij je wel in actie gaat komen? Op 7 januari organiseer ik een Winterwandeling met warme appeltaart, glühwein en nog meer lekkers. Zet alvast in je agenda en je hoort nog van me.

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau