Els Molenaar brengt organisaties en mensen tot bloei. Als doorgewinterde leidinggevende doet ze dit als organisatieadviseur, en nu ook als wandelcoach. En dat doet ze met plezier en grote betrokkenheid vanuit haar bedrijf Blooming-org. Els vertelt in het filmpje hierna over de Wandelcoach Opleiding die ze in april afrondde: “Wat me heel erg verrast heeft, is….”

Els Molenaar:
“Ik heb voor deze Wandelcoach Opleiding gekozen omdat ik het coachen al heel fijn vond om te doen. En merk dat wandelen altijd speciale gesprekken geeft.
Ik hou van wandelen en ik hou ook ontzettend van de natuur. Dus die combinatie, daarvan dacht ik: Ja, dat is iets voor mij!

Deze opleiding geeft daarin veel handvatten, ook veel meer oefeningen dan ik gedacht had. Dat is een mooie bagage. Ik vind het een goede opleiding.

Wat me heel erg verrast heeft, is de waarde van de oefeningen die we erbij krijgen.
Je kan wandelend coachen, maar dit is veel meer! Het is echt in de natuur zijn, de kracht, de metaforen van de natuur gebruiken. Dat is een enorme verrijking.

En daarnaast vind ik ook grappig om te zien dat je ook het wandelen zelf kunt inzetten. Bijvoorbeeld met het tempo waarin je wandelt, het rustiger aan doen, en ook de zintuigen gebruiken.Dus het zijn twee dingen: zowel het wandelen als de natuur geven veel meer verdieping geven dan ik vooraf had gedacht.

Wat ik mooi vind is dat je ook zelf als coach meer bewuster in die natuur bent,
en dat je de details meer opvallen. Ook met je coachees.

Ik heb een leuk voorbeeld van iemand met wie ik het had over de winter en de kracht daarvan. En dat die kracht eigenlijk vooral ondergronds zit. Zij was echt helemaal verbaasd, want zo had ze zelf nooit naar de winter gekeken. En daar krijg je dan ineens ook een heel bijzonder gesprek over.

Het verrijkt mijzelf ook elke keer weer.”

Lees meer over Els Molenaar op https://bloomingorg.nl

Dankjewel Els voor je mooie verhaal.

©Wandelcoach.nl

Wandelcoach Opleiding NOBCO

Wil je je ook blij laten verrassen in de Wandelcoach Opleiding?

Bijvoorbeeld door de rijkdom van de natuur en de intelligentie van het fysieke lichaam? En op hoeveel manieren je je daarin kunt verdiepen? En van betekenis zijn voor je coachee?
Dan is de Post-Hbo Wandelcoach Opleiding iets voor je.

  • Je leert zuiver en steengoed wandelcoachen waarbij je levenslustig voelt in het uitvoeren van prachtige werk samen met coachees/cliënten.
  • Je komt uit je kantoor, je kamer of je huis, achter je computer vandaan. Je wandelt de natuur in en bent zinvol van betekenis voor anderen.
  • Je ontwikkelt jezelf professioneel en persoonlijk. En wellicht is het een keerpunt in je leven.

Wil je dat doen met een verfrissend nieuwe en geaccrediteerde aanpak die je zekerheid, rust, houvast en richting geeft in je coachwandeling? Waarbij je leert hoe natuur betekenisvol wordt voor je coachees, zonder dat het vaag of zweverig wordt?

Je bent van harte welkom in een van onze Post-Hbo Wandelcoach Opleidingen.

Wanneer en waar?

Oosterhout: 16 mei, 6 juni, 4 juli, 5 september, 3 oktober, 7 november, 21 november 2024. VOL en gestart.

Bunnik: 20 september, 18 oktober, 15 november, 13 december 2024, 10 januari, 31 januari en 21 februari 2025. VOL. Meld je hier aan voor de wachtlijst.

EXTRA GROEP in Bunnik: 27 september, 25 oktober, 15 november, 20 december 2024, 24 januari, 14 februari, 7 maart 2025. Meld je hier aan

NIEUW Ansen (Drenthe)Eenmalig en noordelijker wordt het niet!:
18 oktober, 8 november, 6 december, 10 januari, 7 februari, 28 februari en 21 maart 2025. Meld je hier aan.

Woon je in Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel of Flevoland? Kom dan naar de wandelcoachworkshop!

Heb je zin in een bruisende opleiding? Lees alles over het programma en meer van de Post Hbo Wandelcoach Opleiding. Je leest daar ook alles over de NOBCO-variant.

Post Hbo Wandelcoach Opleiding

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau