Bore Out wordt steeds meer erkend. Afgelopen zomer benaderden 2 TV-programma’s mij in verband met een item over Bore-Out: KRO/NCRV voor De Dolende Dertiger en RTL-Life voor deze nieuwe dagelijkse talkshow. Of ik alles wilde vertellen en vooral of ik mensen wist die op de TV wilden. Meer dan 15 mensen vroeg ik, maar slechts 3 wilden waarvan 1 geschikt. En wat leuk is: Rob Möllman, hij volgde de Wandelcoach Opleiding, vertelt in De Dolende Dertiger hoe hij iemand wandelcoachte die worstelde met een Bore Out. Ga kijken!

Daarom vandaag de Bore Out-Special: 3 artikelen en 3 interviews in het Brabants Dagblad en Esta. Veel plezier.

Bore Out: wat is dat?

Bore Out, steeds meer mensen erkennen het. Maar wat is het? Wat zijn symptomen? En wat kun je doen? Lees het hier, samen met de ervaring van Marian die onder haar niveau werkte en met hartkloppingen en slapeloosheid uiteindelijk hyperventilerend naar huis ging.

Lees “Bore out. Heb ik dat?”

Afstompende baan? Ga lekker het bos in!

Susanne Groeneveld interviewde me voor het Brabants Dagblad. Over complexiteit van Bore Out, wat echt helpt èn dat de natuur daarbij zo’n weldaad is.

Lees “Afstompende baan? Ga lekker het bos in!”

Help, ik verveel me zo!

Eenvoudige werkzaamheden en geen aansluiting vinden braken Merel op. Ze ging op stap met de wandelcoach. Suzanne Groeneveld interviewde Merel over haar wanhopige gevoelens en zorgen èn de nieuwe stappen die ze nam in het wandelcoachprogramma Ontdek je Talent.

Lees “Help, ik verveel me zo!”

Verveel je je op je werk? Pas op voor bore-out!

Susan (33) is doodmoe van haar werk, terwijl ze helemaal niet hard werkt. Haar baan is niet meer uitdagend. Maar ze durft geen stappen te ondernemen om ander werk te vinden. We ontdekken haar bore out verschijnselen…

Lees “Verveel je je op je werk? Pas op voor bore-out!”

Wat te doen bij verveling in je werk?

Ochtendlicht 560 Wat te doen bij verveling in je werk

‘Wat te doen bij verveling?’, zucht Yvo (41) door de telefoon. ‘Ik kan het niet meer opbrengen. Als ik dit werk het komende jaar nog moet doen krijg ik het Spaans benauwd!’

Lees “Wat te doen bij verveling in je werk?”

Bore Out: Als je je ziek verveelt

Bore Out-Special

Een baan hebben die weinig van je vergt klinkt als een luxe. Daarom gaat Bore-out vaak gepaard met schaamte. Verveling is taboe. Maar van onderbelasting kun je goed ziek worden. Lees het artikel in Esta waarin deskundigen en bore-outers aan het woord komen.

Lees “Bore Out: Als je je ziek verveelt” (PDF)

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau