Groen maakt gezond!

Groene zorg werkt! We knappen op van wandelen in de natuur. Het is goed voor ons lichaam en onze psyche. Wandelcoaches weten dat maar al te goed.
Er is een grote trend gaande van zorg van binnen naar buiten. De trend wordt ondersteund voor grote partijen. Zij vinden groen en natuur van wezenlijk belang.

Beter in het Groen

beter-in-het-groen-logoHet ministerie van EZ, Staatbosbeheer, het IVN, de Beroepsvereniging Groene Zorg en nog 10 partijen zijn nu samen gegaan in Beter in het Groen, om alle groene zorg zichtbaar en vindbaar te maken. Met veel plezier neem ik samen met Yvon Schuler van de BVGZ deel aan de klankbordgroep van Beter in het Groen. We willen wandel- en natuurcoaches op de kaart zetten. Er zijn veel talentvolle en professionele Wandelcoaches. Ze kunnen nu zichtbaar worden op een landelijke website, erkend door waardevolle partijen.

Gratis plek op landelijke website

Wat betekent het voor jou als je Wandelcoach bent? Op de website Beter in het Groen kun je je vanaf 30 maart maart gratis aanmelden. Kijk snel op de website, bij het kopje ‘nieuws’ of je aan de criteria voldoet. Zo kun je je positie als professionele Wandelcoach versterken en zichtbaar worden.

Kijk op www.BeterinhetGroen.nl en houd mijn nieuwsbrief in de gaten.

natuurtop

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau