Kom woensdag 14 mei naar informatiebijeenkomst nabij het landgoed Amelisweerd in Bunnik.
Het beroep van Wandelcoach maakt een groeispurt door. Op alle niveaus in de samenleving dringt het door dat de natuur van enorme betekenis is voor onze fysieke en mentale gezondheid.
We knappen op van wandelen in de natuur!
Politiek, zorgverzekeraars, hulpverleners, huisartsen: vol passie wijzen ze op de positieve gevolgen van het buiten zijn. Ze doen het zelf ook. De trend is van grote betekenis voor jou als je een Professionele Wandelcoach wilt worden. Er gaat veel veranderen.
Het wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van Wandelcoaching dat we samen met hoogleraar Natuurbeleving Agnes van den Berg* doen is bijna afgerond. De resultaten zijn veelbelovend.
Wandelcoachen is hot.
Het is natuurlijk, bijzonder inspirerend, geeft vervulling en als Wandelcoach ben je een voorbeeld voor alle hulpverleners.
Is het iets voor jou? Zou je Wandelcoach willen worden?
- Wil je (al langer) Wandelcoach worden maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?
- Ben je al coach of hulpverlener maar lukt het soms niet om de gewenste resultaten te bereiken bij je klanten? Wil je dit leren en hoe je de natuur hierbij kunt inzetten?
- Houd je van de natuur en van wandelen en wil je mensen op een positieve, effectieve en resultaatgerichte manier coachen naar succes, voldoening en plezier in hun leven?
- Wil je hierbij leren hoe je een vliegende start kunt maken met een professioneel en goedlopend Wandelcoachbedrijf?
Bezoek dan op woensdag 14 mei onze Informatiebijeenkomst over het vak van Professioneel Wandelcoach en De Wandelcoachopleiding.
Tijdens de infobijeenkomst vertel ik graag meer over het beroep van professioneel Wandelcoach, de laatste trends en de inspirerende, leerzame en resultaatgerichte Post-HBO Wandelcoachopleiding. Met de opleiding, die een half jaar duurt, leg je een stevige basis voor jouw loopbaan en bedrijf als goedlopende Wandelcoach.
* Naast de stevige en heldere inhoud van de Wandelcoachopleiding heb ik leuke en deskundige sprekers die je inspireren en onmisbare kennis en handvatten meegeven om professioneel te kunnen Wandelcoachen.
• Hoogleraar Agnes van den Berg is tevens gastspreker in de Wandelcoachopleiding. Zij vertelt over de laatste onderzoeken en het belang van de het beroep van Wandelcoach.
• Verder is Aat van der Harst gasttrainer. Hij is Wandelcoach en auteur van het boek Wandel je Wijzer. Dit boek ontvang je ook tijdens de opleiding.
• Met de vrolijk(e) (soms zingende) Boswachter, Norbert Kwint ontdek je meer over de natuur en hoe je die kunt inzetten.
• GZ-psycholoog Roberto Rodino geeft, naast de psychologische kennis die je opdoet in de Wandelcoachopleiding, inzicht in persoonlijkheidstructuren en hoe je er mee om kunt gaan.
Locatie: Bunnik
Tijdstip: woensdag van 10.00-12.00 uur (welkom vanaf 9.30 uur)
Veel wandelplezier!
Ik zie er naar uit je te ontmoeten op 14 mei. Je bent van harte welkom!
Hartelijke groet,
Hilde Backus
Geef een reactie