Onlangs interviewde Geertje Kindermans, journalist en redacteur bij het vaktijdschrift De Psycholoog me. Hoe ontdekte ik 10 jaar geleden het wandelcoachen?
Lees het complete artikel en ontdek het in ‘Oersterk’.
Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

Wandelcoachfestival

Het Coach Bureau bestaat dit jaar 10 jaar. Van freelance (wandel)coach voor verschillende bureaus, ging ik naar mijn onafhankelijke bureau met eigen freelancers. We coachen mensen in wandelcoachprogramma’s die werken.

Op dit moment zitten we volop in het wetenschappelijk onderzoek naar het effect van wandelcoaching, de Wandelcoachopleiding loopt fantastisch met bijzonder geïnspireerde deelnemers. En met nog 6 wandelcoachboekenschrijvers organiseren we in 2015 de Wandelcoachconferentie.

Omdat Het Coach Bureau 10 jaar bestaat organiseren we Het Wandelcoachfestival op 3 oktober. Een heerlijke dag vol frisse inspiratie, leerzame activiteiten, ontmoeting, ontspanning, ontwikkelingen en trends, nieuwe ideeën, en de resultaten van het onderzoek naar het effect van wandelcoaching door hoogleraar Agnes van den Berg! Reserveer de dag alvast in je agenda. Meer informatie volgt later.

Je bent welkom.

Hartelijke groet,
Hilde Backus

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau