8 Belgische Wandelcoaches

Bevlogen Belgische Wandelcoaches (en 1 Maastrichtse). Mis ze niet!

Wandelcoaches in België zijn in opkomst. Er is veel onontgonnen gebied en daardoor is er enorm veel te winnen en biedt het nieuwe kansen om te gaan wandelcoachen. De vraag naar coaching neemt toe en omdat wandelen in de natuur grote voordelen heeft is het perspectief het grootst.

We weten uit onderzoek dat we opknappen van wandelen en nog meer als we dat in de natuur doen. De natuur vermindert stress- en burnout klachten, leert ons opnieuw voelen, maakt ons denken helder en creatiever in het vinden van oplossingen, èn het maakt ons milder, vriendelijker en positiever.

Daarom werkt wandelcoaching zo goed. Ook organisaties en huisartsen worden enthousiast over wandelcoaching. Het Wandelcoach-onderzoek laat zien dat wandelcoaching meetbaar effectief is.

Belgische wandelcoaches. Mis ze niet!

Ondertussen volgde een aantal wandelcoaches de Wandelcoach Opleiding. Daarvan timmeren de deskundige Belgische wandelcoaches hard aan de weg. Ieder met haar eigen specialiteit, stijl en betekenis voor je. Mis ze niet! Maak kennis met Belgische wandelcoaches verspreid over het Vlaamse land èn één wandelcoach in Maastricht. Ik stel ze graag aan je voor.

Marleen van Puyvelde, Duffel

Marleen van Puyvelde Wandelcoach Opleiding Belgie
Marleen is ervaren HR-adviseur en wandelcoach. Ze is bevlogen om publiek en professionals te overtuigen dat wandelen in de natuur je behoedt van depressie, burn-out, werkonbekwaamheid, pillen en uitzichtloze therapieën. Zowel jij als de bedrijfswereld varen hier wel bij. Via Natuurpunt faciliteert zij wandelingen in de natuur.
Ben je professional, manager of moeder met een overvolle agenda en hoge verwachtingen? Je wilt jezelf niet meer wegcijferen door te veel verantwoordelijkheden, verplichtingen, schuldgevoelens en perfectionisme? Wandel met Marleen en herwin je innerlijke vrijheid. Je gaat weer ontspannen door het leven. Mèt plezier! Kijk op Natuurgewijs

Monique Swinnen in Oostende

Monique Swinnen Wandelcoach Opleiding Belgie
Voel je je verdrietig, angstig, eenzaam of gefrustreerd? Ben je op zoek naar handvatten, structuur en zingeving? Heb je nood aan een actief luisterend oor en aansluitend advies? Ga samen met Monique wandelen zodat je ontdekt hoe jouw pijnlijke gevoelens, juist je wegwijzer blijken te zijn. Je ziet nieuwe perspectieven en mogelijkheden en je wordt zelfzeker, hoopvol, vrolijk en enthousiast. Natuurassociaties bieden jou een blijvend steuntje in de rug. Focus op Emoties, de passende naam van haar website.

Lien Oscé in Het Hallerbos

Belgische_Wandelcoach_Lien_Osce
Gaat het best goed met je maar zit er diep vanbinnen een onbestemd gevoel? Kom je daar niet aan toe in de hectiek van de dag? Wil je ontdekken wat je nu ècht wilt, los van wat anderen van je verwachten? Geef je onbestemde gevoel een stem en krijg nieuwe richting. Lien: ‘Het is verbazend en mooi tegelijk om te ervaren hoe natuurfenomenen op het juiste moment op de juiste plek je aandacht trekken en je zo inzichten verschaffen.’ Lees over Lien in Ik ben deel van het geheel. Kijk op Step by Step Coaching.

Liesbeth Saerens, Leuven

Liesbeth Saerens Wandelcoach Opleiding Belgie
Psycholoog, psychotherapeut, geïnspireerd door ACT en mindfulness, en nu ook wandelcoach. Liesbeth gaat met jou op pad, letterlijk en figuurlijk, naar regie over je eigen leven. Ze kijkt met je waar je naartoe wilt en zet je over obstakels heen op weg hier naar toe. Er komt rust en ruimte in je hoofd, je krijg overzicht en inspiratie, en er komt van alles in jou en je leven in beweging. Binnenkort lees je een uitgebreid artikel over Liesbeth in deze nieuwsbrief. Walk Talk is wat je gaat doen!

Fenny Heemstra, Prinsenpark in Retie

Fenny Heemstra Wandelcoach Opleiding
Psycholoog en thuis in het onderwijs. Fenny is een enthousiaste wandelcoach en een aanpakker. Ben jij een moeter, heb jij het altijd druk en raak je gestrest en oververmoeid? Wil je rust in je hoofd en lichaam en tijd voor jezelf? Ga dan wandelen met Fenny en neem tijd voor jezelf. Bij haar ontdek je je grenzen en je prioriteiten en je leert hoe je daarvoor opkomt. Het leven gaat dan in jouw richting. Wordt het daar niet tijd voor? Laad je op in de natuur.Vind Fenny op LinkedIn.

Katleen Van den dries, Vlaams Brabant

Katleen Van den dries Wandelcoaching organisaties
Katleen: ‘Wandelcoachen is zo vanzelfsprekend.’ Katleen gelooft in de kracht van beweging, de natuur en het buiten zijn. Zij werkt voor IKEA als HR proces ontwikkelaar. Zij helpt mensen daar en ook in haar bijberoep hun sterktes te ontdekken en hun kracht te ervaren. Ze zorgt ervoor dat je je weer goed voelt op je werkplek. Wandelen biedt daarbij op natuurlijke manier inzicht in waar je op dit moment staat en waar je naar toe zou willen. Bomen, struiken of stenen kunnen als markering dienen en jij zet stappen vooruit. Lees het verhaal van Katleen in Wandelcoaching bìnnen organisatie kàn! www.careerboots.com

Ingrid Rosseel, Zuiderkempen en Vlaams-Brabant

Ingrid_Rosseel_Wandelcoach_Belgie
Met haar praktijk Inzicht Onderweg begeleidt wandelcoach Ingrid jou door pittige fases in je leven heen. Ingrijpende gebeurtenissen hebben je uit het veld geslagen. Nu wens je verandering, nieuwe doelen en hulp bij verwerking. Haar levenservaring, haar voeling met eenieders persoonlijke ontwikkeling, leiden jou tijdens de natuurcoaching naar nieuwe inzichten en inspiratie. Je krijgt voeling met dat wat voor jou ècht belangrijk is. Ingrid laat je proeven hoe de natuur je helpt je veerkracht te herwinnen. Ingrid faciliteert ook natuur- en themawandelingen, komt uit de HR-wereld, is NLP gecertificeerd en ze is thuis in mindfulness. Haar website www.inzichtonderweg.be

Ruth Jansen, Alken

Ruth Jansen Wandelcoach Opleiding Belgie
Ruth werkte als trajectbegeleider, coach en consulent: begeleiden en coachen stond altijd centraal in haar job. Op een dag voelde ze behoefte om haar begeleiding een extra dimensie te geven. Ze vond wandelcoaching. Ruth begeleidt mensen in het omgaan met moeilijke, stressvolle situaties en tegenslagen. Ze gaat met jou op weg om jouw krachtbronnen te (her)ontdekken die jij kan inzetten om deze situaties het hoofd te bieden. Je wordt bewust op welke manier jij zelf kan bijdragen aan een gelukkiger, veerkrachtiger en vitaler leven. Je ontdekt perspectief, toekomst, persoonlijke groei en vitaliteit! Haar website www.huisnachtegaal.be

Huguette Maassen, Maastricht

Huguette Maassen Wandelcoach Opleiding Belgie
Wandelende vitaliteitscoach Huguette is er voor je als je wòrdt geleefd. Heb je last van chronische RSI-klachten, burnout of boreout of overgewicht? Investeer in jezelf en wordt weer vitaal in de buitenlucht. Huguette coacht je doelgericht naar effectief herstel.
Al wandelend word je stressbestendiger, meer in balans, kun je je grenzen beter bewaken en voel je je gezonder en vitaler. Er komt letterlijk meer lucht in je leven en werk. Kijk op Maris Vita Coaching

En…? Wil je dat ook?

Geweldig hè, wat een kwaliteit. Wil je ook een bezielde, deskundige en enthousiaste wandelcoach worden? Wil je je aansluiten bij een groep gedreven wandelcoaches die zich inzet om Wandelcoachen op de kaart te zetten in België? Wil je een gedegen en deskundige Wandelcoach worden?
Met de Wandelcoach Opleiding van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau blijf je niet alleen ploeteren maar begeef je je in een sfeer van samen, activiteit en resultaat. Steeds meer organisaties en ook huisartsen zien de waarde van wandelcoaching. Wandelcoaches zijn bij uitstek in staat om coachees te begeleiden: nauwkeurig volgend, wandelend en natuur ervarend, in de frisse buitenlucht. Op weg naar gezond en heilzaam leven.

Meld je hier aan voor de Wandelcoach Opleiding of neem contact op als je vragen hebt.

Je bent van harte welkom!

3 Belgische wandelcoaches

BewarenBewaren

BewarenBewaren