Het was een idee van uitgeverij Boom: ‘We willen een actie doen met je nieuwe boek’.
‘Oh leuk!’ zei ik’.
‘Zou jij dan één coachwandeling cadeau willen doen?’, vroeg Martine van Boom.
‘Eén maar?, en ik bladerde door mijn agenda. ‘Zullen we drie mensen kans laten maken op een coachwandeling? Wandelcoachen is immers heerlijk om te doen en het werkt fantastisch!’. Dat vond Martine van Boom natuurlijk een goed idee.

Dus, als je tussen nu en 31 maart een exemplaar van Wandelcoaching bij stress en onzekerheid in de webshop van Businezz bestelt maak je kans op een coachwandeling met mij in Amelisweerd. Je kunt de wandeling ook gebruiken om vragen te stellen over oefeningen of voor een demo.

Over mijn boek

In mijn boek ‘Wandelcoaching bij stress en onzekerheid; 7-Stappenplan voor coaches die de natuur in willen’, combineer ik de kracht van wandelen in de natuur met een praktisch 7-stappenplan en bruikbare oefeningen voor in de buitenlucht. Met het stappenplan bied je je coachees een manier om om te gaan met stress en onzekerheid. Je coachee komt op adem, krijgt ruimte voor nieuwe inzichten, zet stappen en floreert.

In het boek vind je heldere uitleg over psychologische mechanismen die stress en onzekerheid veroorzaken. Alles is onderbouwd met verfrissend wetenschappelijk onderzoek. Je kunt er direct mee aan de slag.
En je kunt het boek ook heel goed als zelfhulpboek toepassen en zelf gaan floreren.
Mijn boek was het best verkochte coachboek bij Boom in 2021. Leuk hè.

Uit de recensies:
‘De natuur brengt zoveel meer. Waarschijnlijk heeft het grootste deel van Nederland dit al ontdekt sinds de uitbraak van Corona. Hilde Backus weet dit al veel langer, en schreef er een sterk en onderbouwd boek over.’
Annemiek Sierhuis

‘Het boek is een dikke vette aanrader; of je nu al wandelcoach bent of er gewoon meer over wilt weten. Het lezen voelt als bijscholing. Praktische tips, achtergrondinformatie, ook over wetenschappelijk onderzoek, oefeningen die je zelf kunt doen en/of met je coachee. Kortom: Lezen dat boek!! En lekker gaan wandelcoachen natuurlijk.’
H.E. Sybrandi

‘Meteen in begonnen en niet meer weggelegd. Een lekker leesbare combinatie van hele herkenbare situaties met hele praktische suggesties hoe daar samen met je coachee mee om te gaan.’
T. de Lange

Over mij

Ik ben (register)psycholoog NIP/Arbeid en Organisatie en bijna 20 jaar pionier in wandelcoaching. Ik ben wég van wandelcoaching en moedig coaches, therapeuten en andere hulpverleners om de praktijkruimte te verruilen voor de natuur. Ik ontwikkelde de Post-Hbo Wandelcoach Opleiding, Post-Hbo Opleiding tot RegisterWandelcoach® en we hebben mooie trainingen voor (wandel)coaches: Wandelcoaching voor groepen, Wandelcoaching bij stress en burn-out en Wandelcoaching naar Vitaliteit en een online coachtraining Puur Coachen.

Win en wandel

Bestel uiterlijk 31 maart je exemplaar van Wandelcoaching bij stress en onzekerheid in de webshop van Boom: Businezz! (dus niet bij een andere boek-aanbieder). En maak kans op een coachwandeling met mij in Amelisweerd. De winnaars ontvangen op 4 april bericht van Businezz.

Doe je mee? Ik zie er naar uit je te ontmoeten.

Hartelijke groet,
Hilde Backus

© Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau