Wandelcoachboek: Wandelcoaching bij stress en onzekerheid

Een uitnodigend boek dat schetst hoe je met wandelcoaching werkstress en burn-outklachten bij je coachee vermindert en werkplezier en zelfvertrouwen vergroot. Met een 7 stappenplan dat aanmoedigt om de praktijkruimte te verruilen voor de natuur.

Het boek ‘Wandelcoaching bij stress en onzekerheid’,
7 stappenplan voor coaches die de natuur in willen

De beste gesprekken ontstaan vaak tijdens een wandeling in de buitenlucht. Wandelen werkt stressverlagend en de natuur doet ons goed. Dat geldt óók voor coachgesprekken. Hilde Backus, pionier in wandelcoaching, deelt in dit boek de nieuwste kennis over de kracht van de natuur en moedigt coaches in 7 stappen aan om de praktijkruimte te verruilen voor de natuur.

Steeds meer coaches, psychologen, psychiaters en zelfs artsen omarmen het wandelcoachen. Dat is niet verwonderlijk, want onderzoek wijst uit dat wandelcoaching werkstress en burn-outklachten vermindert en werkplezier en zelfvertrouwen vergroot. Als je de heilzame kracht van de natuur eenmaal kent, wil je als coach nú naar buiten en aan het werk gaan. En je coachee ook! De coronapandemie heeft het wandelcoachen nog eens in een stroomversnelling gebracht, omdat het de veiligste manier is om live iemand te ontmoeten. Het boek Wandelcoaching is voor alle coaches, therapeuten en psychologen die nieuwsgierig zijn naar wandelcoachen.

7 stappenplan

Hilde ontwikkelde een uniek 7-stappenplan: een gerichte aanpak waarmee je als coach stress en onzekerheid bij je coachee kunt verminderen. Bij elke stap horen motiverende wandelcoachoefeningen. Die oefeningen zorgen dat de coachee alles uit de wandelingen haalt; hij komt op adem, krijgt ruimte in zijn hoofd, zet stappen, komt los van piekergedachten en gaat zichzelf meer waarderen. Zonder te praten met bomen – want zweverig wordt het nooit. Het stappenplan is een beproefde methode en gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Bonus bij het boek

Als bonus kun je bij het boek gratis een digitaal boekje downloaden met drie wandelcoachoefeningen (pdf).

Hoe kun je het boek bestellen?

Het boek kost € 25,50 inclusief btw en je kunt het meteen bestellen via de onderstaande button.

Bestel je vanuit het buitenland, klik dan op businezz.nl

Het boek is óók verkrijgbaar als e-book (ePub) | 19,95 | ISBN 9789024429141.