Zit je in de stress over je werk? Is de corona-tijd van invloed op je loopbaan? Denk je aan een nieuwe opleiding, of ander werk? Ben je misschien zelfs je baan kwijt?

Vanaf vandaag, 1 december, kun je tijdelijk gratis gebruik maken van de expertise van loopbaanwandelcoaches in heel Nederland.
NB Het aantal aanvragen bij NL Leert Door is overweldigend en het maximum is bereikt. Het is helaas niet meer mogelijk om aan te melden voor deze gratis loopbaanwandelcoaching. 

We zijn erin gespecialiseerd je te helpen om essentiële zaken op een rijtje te krijgen zodat je gaat floreren.

  • Welke talenten heb je?
  • Wat zijn je diepe werk- en levenswensen?
  • Wat drijft je werkelijk?
  • Hoe kom je tot bloei?

Ontdek hoe je gaat floreren in je huidige job, in een nieuwe baan of misschien begin je wel voor jezelf?

Wij coachen niet tussen 4 muren en niet online: wij gaan naar buiten!
Wij coachen wandelend buiten in de frisse lucht en de mooie natuur. Wandelcoaching zal je goed doen. Je komt tot rust, een frisse wind waait door je hoofd en je maakt stevige en heldere keuzes.

Loopbaan-wandelcoaching buiten

Helemaal gratis

Vanaf vandaag 1 december is wandelcoaching tijdelijk gratis met de subsidie van NL Leert Door. Hiervoor ontvang je een arbeidsmarktscan en 3 coachwandelingen met een professionele en ervaren wandelcoach. Je rondt de wandelcoaching af met een ontwikkelplan.
Let op: de subsidiepot heeft wel een bodem, dus wacht niet te lang.

De wandelcoaches: professioneel, warm en zeer ervaren!
Ontwikkel jezelf én je loopbaan met deze fantastische, professionele en zeer ervaren wandelcoaches. Je bent in goede handen.

Wie zijn het?

Hoe gaat het in zijn werk?

Stuur een mail naar de wandelcoach van je keuze. Samen maak je een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek. De wandelcoach weet de weg in subsidieland en regelt dat voor je, jij hoeft niets te doen. Je doet een arbeidsmarktscan en wandelt samen 3 coachwandelingen. De afspraken maken jullie onderling.

Nogmaals: wacht niet te lang. Er zullen veel mensen gebruik willen maken van deze mogelijkheid en de subsidie is niet onbeperkt.

Veel wandel- en loopbaanplezier en wandel je nieuwe loopbaan tegemoet!

© Het Coach Bureau

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau