In de opbouw van de Wandelcoach Opleiding zit ook de opbouw van een compleet wandelcoachtraject. Alle coachvaardigheden, coachtechnieken, competenties en wandelcoachoefeningen leer je op de opleidingsdagen. Je leert ze in een veilige setting en met plezier. Je gaat merken dat het werkt. Je krijgt handvatten voor het oefenen met je coachees. Je volgt je oefencoachees in een compleet wandelcoachtraject van ongeveer 5-6 coachwandelingen per coachee. Je wandelt met elke oefencoachee in principe 1 keer tussen de opleidingsdagen in. Al mag het natuurlijk vaker als je meer wilt oefenen.
Coachees vind je via-via, bij voorkeur buiten je kring van familie, vrienden en bekenden. Je vindt ze ook via social media en een uitwisseling met andere studenten gebeurt ook wel, uiteraard in overleg met de oefencoachees.

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau