De Wandelcoach Opleiding is een erkende Post HBO-opleiding. Het is een hooggekwalificeerde opleiding, vrijgesteld van btw, fiscaal aftrekbaar als ondernemerskosten. Het heeft het NRTO-keurmerk, de CRKBO-registratie en is NOBCO getoetst en gewaardeerd als: hoge kwaliteit, doelgericht, gestructureerd, compact en we weten wat we doen. Ze zijn onder de indruk van ons materiaal, onze draaiboeken en de wandelcoachoefeningen.

De opleiding heeft een heldere opbouw, zit degelijk in elkaar, is afwisselend en komt tegemoet aan verschillende leerstijlen. We scholen en trainen je in een praktisch toepasbare, compassievolle en resultaatgedreven aanpak die je in staat stelt om je coachees op een plezierige en productieve manier te coachen in de natuur naar hun gewenste resultaten. Alles wat je leert heeft een theoretische basis en is wetenschappelijk getoetst.

De methode die je leert is onderzocht door Hoogleraar Natuurbeleving Agnes van den Berg (RUG) met zeer goede resultaten. We vallen je niet diepgaand lastig met onderliggende theorieën: je leert meteen de praktijk en je leert hoe je de natuur hierbij kunt inzetten.

De Post Hbo Wandelcoach Opleiding biedt een compleet programma waarin je ook leert hoe je je wandelcoachbedrijf vorm geeft zodat het jou past als je jas en hoe je daarmee een vliegende start kunt maken. Ruim 1000 mensen volgden met plezier en succes de Wandelcoach Opleiding.

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau