Ken je de School of life? Een levendige school voor zelfontwikkeling. Ik volgde er al verschillende cursussen, genoot en leerde ervan. Alles is van topkwaliteit!

Zo leerde ik sterdocent Reine Rek kennen, een geweldig inspirerende en contactvolle vrouw die veelgevraagd is voor trainingen, workshops, coaching en lezingen.

Reine Rek heeft enorm veel kennis van liefdesrelaties en alles wat zich daarin afspeelt. Naast diepgaand geluk is dat ook: iets dat je doet twijfelen, waarom je zo bang kan zijn, waarbij je zelfkritisch bent, of juist kritisch op de ander (je suf-irriteert), waarin je uit contact gaat, waarin je sleur ervaart, waarbij je elkaar verliest, enz, enz.

De partnerrelatie confronteert ons met onze diepste kwetsbaarheden, verlangens en angsten. Liefdesrelaties kennen grote hoogten en diepe dalen. We kennen het allemaal. En je coachee ook.

In de natuur!

Reine Rek heeft enorm veel ervaring in het begeleiden van individuen en stellen naar een fijne relatie en een goed liefdesleven. Ik ontdekte dat ze haar relatiecoaching buiten, in de natuur doet! Toen ik haar vroeg of ze het ons wandelcoaches wilde leren moest ze nadenken.

Het duurde even toen ze ‘ja’ zei. Speciaal voor ons ontwikkelde ze een tweedaagse training Relatiewandelcoaching, waarmee je je coachee kunt helpen als er in je coaching een relatieprobleem langs fietst.

Relatie Wandelcoachen

Voor jou (wandel)coach

Terwijl jij aan het coachen bent op een loopbaanvraag, een zingevingsvraag of een burn-out, kan er zo maar een relatievraagstuk langs fietsen. Je merkt dat dit je coachee zo aangrijpt dat je het niet onbesproken kunt laten. Maar wat doen je dan? Hoe kun je iets doen waarmee je coachee echt verder komt?

Ik coachte een keer een vrouw met een loopbaanvraag, toen ze vertelde dat zij en haar man al lang in een stilte leefden. Ze communiceerden via de kinderen ‘Eet hij vanavond mee?’ De stilte die je na een ruzie kan hebben, duurde maar voort. Het was verschrikkelijk. Wat ging ze doen?

Een andere vrouw was onzeker omdat haar vriend aan haar twijfelde. Het kroop onder haar huid. Hoe kon ze haar zelfvertrouwen weer vinden? Weer een ander merkte hoe ze voortdurend afstemde op haar man, om zijn chagrijn te voorkomen. Ze wilde dat niet meer. Wat kon ze doen? Een man kwam zo tot zichzelf in de coaching dat hij zag dat zijn vrouw en hij uit elkaar gegroeid waren. Hoe kwamen ze weer dichter bij elkaar?

Relatie Wandelcoaching

Tweedaagse training: help je coachee bij relatieperikelen

Precies daarvoor hebben we nu deze boeiende en intense tweedaagse training Relatiewandelcoaching. Wil je je verdiepen in dit thema dat iedereen aangaat? Wil je je coachee helpen bij de liefdesrelatieproblemen die je coachee en ook je coachtraject verstoren?

Je leert begrijpen hoe patronen en dynamieken in de partnerrelatie werken en hoe die het knap lastig maken voor je coachee. Met gerichte kennis en helpende handvatten kun je specifiek met de liefdesrelatie werken in je coaching. Je ontdekt ook hoe de natuur hierbij van betekenis kan zijn.

Deze tweedaagse training geeft je de basis die je nodig hebt om jou coachee te begeleiden naar een betere relatie. En… je eigen relatie knapt er ook van op.

Wie is Reine Rek?

Relatiewandelcoach Reine Rek

Reine Rek is een gepassioneerde liefdescoach met diepgaande kennis van liefdesvraagstukken en relaties in alle leeftijden. Met een schat aan ervaring als coach en trainer heeft Reine haar expertise gevormd door jarenlang begeleiding bij onder andere The School of Life, De Baak en haar eigen praktijk. Ze is een ervaren coach en inspirerende trainer. Én ze is gelukkig in de liefde.

Reine’s academische achtergrond aan de Universiteit voor Humanistiek vormt de basis voor haar diepgaande begrip van menselijke relaties. Als Voice Dialogue Practitioner voegt ze unieke methoden toe aan de Toolkit, waarmee ze op maat gemaakte benaderingen hanteert in relatiecoaching. Reine begeleidt individuen en koppels buiten in de natuur.

De natuur in

Uiteraard neemt Reine je deze twee dagen naar buiten en leer je de natuur en elkaar inzetten als spiegel. De thema’s in de training koppelt Reine aan je eigen ervaring én aan tools om met je coachee hierover in gesprek te gaan en stappen te zetten.

Wanneer en waar?

De tweedaagse training is op 3 en 4 oktober in Amelisweerd, Bunnik (10.00-17.00 uur).

Korting
Volg, volgde je of start je in september of oktober met de Wandelcoach Opleiding dan geniet je €100 voordeel op deze training!

wandelcoaches in de natuur

Andere tweedaagse trainingen

Embodied Wandelcoachen op 29 en 30 augustus – VOL, meld je hier aan voor de wachtlijst.
Wandelcoachen bij Relatieperikelen op 3 en 4 oktober NIEUW
Wandelcoaching bij Rouw en Verlies op 3 en 24 oktober VOL, meld je hier aan voor de wachtlijst.
Systemisch Wandelcoachen op 16 oktober en 20 november –VOL, meld je hier aan voor de wachtlijst.
Dichter bij natuur en jezelf: een dag met Agnes van den Berg op 31 oktober. Save the date! Info komt later
Wandelcoaching voor Groepen op 8 november en 22 november. Er is plek!

Alle trainingen vinden plaats in het prachtige landgoed Amelisweerd in Bunnik.

Voel je welkom! Heb je vragen? Mail naar of bel 06 170 66 750.

Ik spreek je graag!

Wandelcoach Opleiding

Wandelcoach Opleidingen dit najaar

  • Bunnik: 20 september, 18 oktober, 15 november, 13 december 2024, 10 januari, 31 januari en 21 februari 2025. VOL. Meld je hier aan voor de wachtlijst!
  • Bunnik (extra groep): 27 september, 25 oktober, 15 november, 20 december 2024, 24 januari, 14 februari en 7 maart 2025. VOL. Meld je hier aan voor de wachtlijst! Er zijn nog mensen aan het nadenken, dus als je je aanmeldt maak je kans op deelname.
  • Ansen (Drenthe): 18 oktober, 8 november, 6 december, 10 januari, 7 februari, 28 februari en 21 maart 2025. VOL. Meld je hier aan voor de wachtlijst.

In Bunnik kun je tevens de NOBCO-accreditetie behalen.

NOBCO EMCC

Of je nu kiest voor de certificering van de NOBCO tot Practitioner Wandelcoach of voor de lichtere versie van de Wandelcoach Opleiding: in beide gevallen volg je een erkende Wandelcoach Opleiding op practitionerslevel. De NOBCO beoordeelde de opleiding als: clear, compact, targetted and of high quality!

Je bent van harte welkom. Mail naar  of bel/ app me op 06 170 66 750

Ik spreek je graag!

Hartelijke groet,
Hilde Backus, Wandelcoach/Psycholoog NIP A&O

© Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau

Hartelijke groet,
Hilde Backus, Wandelcoach/Psycholoog NIP A&O

© Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau