Op dinsdag 23 april is Het Grote Coachevent 2024! Een bruisende dag die draait om bezield leren, groeien als mens en coach en betekenisvol coachen. Voor plezier in je vak, met verhelderende inzichten en praktisch aan de slag.

  • In de ochtend spreekt Anne de Jong. Zij richtte Nonons op, schreef verschillende coachboeken, trouwde tussen de bedrijven door met Kluun en schreef er meteen een liefdesboek over. Ze spreekt over de tools die je kunt inzetten als er gedoe is tussen mensen.
  • Luister ook naar Marnix Reijmerink. Hij is partner in de School voor Transitie. Hij spreekt over nabijheid in coaching. Om werkelijke verbinding met je coachee te maken is verbinding met jezelf nodig. Wat kom je dan van jezelf tegen?
  • Onno Hamburger is al zo lang de man van Werkgeluk. Aan welke knoppen kun je draaien om als coach bij te dragen aan het geluk van je coachee? Hij vertelt het je.

Fantastische mensen, deskundig en leuk. Ze geven je nieuwe ideeën en inspiratie waar je mee uit de voeten kunt.

Grote Coach Event

En dan de middag: De ervaringsworkshops.

Kies uit één van de drie workshops met:

  • Sergio van der Pluijm, wat een aimabele man is dat. Hij is niet voor niets trainer van het jaar. Met hem ervaar je wat voor een coach je wilt zijn. Welke waarden zijn voor jou belangrijk en hoe geef je daar vorm aan zodat je het echt belichaamt?
  • Jane Coerts en Paula Kolthoff, een gouden combinatie. De workshop gaat over de wijsheid van je lichaam inzetten in je coaching aan de hand van werkvormen uit Systemisch Werk en Embodied Learning. De ontmoeting met je cliënten verdiept; hoofd, hart en buik kunnen moeiteloos samenwerken. Mooi hè.
  • En ik ben er ook (Hilde Backus)! Psycholoog en wandelcoach van het eerste uur. Alles is binnen in het prachtige gebouw in Leusden (foto), maar ik neem je mee naar buiten! Wandelen in de natuur werkt stressverlagend, je kunt weer helder denken en je gevoelens beter interpreteren, we krijgen oplossingen en creatieve ideeën. En daarbij verhoogt ook nog de stemming! Maar hoe kun je deze effecten verkrijgen én vergroten in je coaching? Hoe kun je natuur betekenisvol maken zonder dat het zweverig wordt? Dat doen we met verfrissende oefeningen die je meteen al in de praktijk kunt toepassen bij je coachees. Je ervaart wandelcoaching, je ontspant, komt op adem en … je wilt nooit meer anders.

En als toetje warmt Mark Tuitert je op voor flow en een stoïcijnse mindset. Je weet wel de schaatser met Olympisch goud, Europees goud enz. Een man die jou vurig maakt om ook voor goud te gaan, maar nu met een andere mindset. Gedreven man die Mark.

Afijn, je voelt je opgetogen deze dag en gaat naar huis met een schat aan ervaring die niet alleen je coachgesprekken rijker maken, maar die je ook anders naar jezelf laten kijken. Uniek!

Kom je ook?

Wanneer en waar?
23 april 9.00-16.00 uur
Afas Theater
Inspiratielaan 1, 3833 AV Leusden

Wees welkom!

Wil je professioneel Wandelcoach worden (met of zonder Nobco-certificering)?

De Wandelcoach Opleiding
Bunnik – VOL en gestart op 2 februari.

Deventer – VOL en gestart op 9 februari.

Haarlem: nog 1 plaats! Start nog deze maand en ontvang je certificaat voor de zomervakantie! Data: 26 februari, 25 maart, 22 april, 13 mei, 3 juni, 24 juni, 15 juli (ochtend) 2024.

Oosterhout: 16 mei, 6 juni, 4 juli, 5 september, 3 oktober, 7 november, 21 november.

Lees meer en meld je aan voor de Wandelcoach Opleiding!

Wandelcoaching

EMCC EQA-EIA Nobco-logo

Wil je de Wandelcoach Opleiding volgen naar NOBCO-certificering (EQA/EIA)?

Heb je belangstelling voor de NOBCO-variant van de Wandelcoach Opleiding? Dat kan in Bunnik. Je volgt dan opleiding met enkele aanpassingen.

Je hebt de Europese en stevige erkenning van het EMCC en je kunt je aansluiten als volwaardig coach bij de NOBCO. Lees hier meer over Wandelcoach Opleiding NOBCO (EQA/EIA) en maak meteen een belafspraak via 

In een persoonlijk gesprek kijken we of dit een passende stap is. Mail naar  en we maken een telefonische afspraak. Welkom!

Hartelijke groet,
Hilde Backus, Wandelcoach/Psycholoog NIP A&O

© Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau