Vertelde je ook over mij? (+ Boek +

Top 7 meest gelezen)

Vertelde je ook over mij, vroeg het meisje? Ik keek haar vragend aan. Je verjaardagsblog ging toch over dankbaarheid? Ik ben geslaagd dit jaar!
O jee ja!, roep ik. En je auto-ongeluk? Heb je daar over geschreven?

Net daarvoor had ik haar het Dankbaarheidsboek van Ernst-Jan Pfauth laten zien en verteld van mijn blog met dankbaarheid.

Dankbaar

Het meisje slaagde dus voor haar eindexamen. Blij en dankbaar waren we, natuurlijk.

Eén dag voor mijn fietsvakantie slipte en knalde ik met grote snelheid links tegen de vangrail, schoot stuurloos heen en weer door de drie rijstroken en kwam 180 graden gedraaid tot stilstand, half op de vluchtstrook.

Ik had net mijn moeder aan de telefoon (handsfree!) en herhaalde tig keer: ik krijg een ongeluk! ik krijg een ongeluk! ik krijg een ongeluk! ik krijg een ongeluk! ik krijg een ongeluk! ik krijg een ongeluk!

De auto was totalloss, ik had niks, maar moeder was maar moeilijk gerust te stellen.

Ik ben dankbaar voor dat ik ongedeerd was. Maar ook voor de vrouw die het verkeer tot langzaam maande, de man die 112 belde, de man die zijn vrachtwagen zo parkeerde dat we veilig waren, het stel dat bij me bleef tot dat de sleepwagen kwam, de taxichauffeur die me thuis bracht en dé man bij wie ik bibberend aan de avondmaaltijd schoof.

Dankbaar ben ik ook voor ons zoveel-jarig huwelijksfeest, dat mijn trouwjurk nog paste, en de hartverwarmende dankbaarheidsspeech van de jongen.

Dankbaar ben ik voor alle deelnemers van de Wandelcoach Opleiding en de coachees. Iedereen zet zich in, is betrokken, oefent en geeft zich in de opleiding en in de coaching. Het maakt het veilige en verbonden groepen en coachees met resultaten.

Waar ben jij dankbaar voor? + Boek

Waar ben jij dankbaar voor in 2017? Vertel het onderaan mijn verjaardagsblog.
De boeken zijn al opgestuurd behalve het boek van Anna Enquist, dat wilde niemand tot nu toe. En het dankbaarheidsboek van Ernst-Jan Pfauth geef ik ook graag weg.

2017_dankbaar_HildeBackus

De top-7 meest gelezen blogs van 2017

Deze blogs werden het meest gelezen het afgelopen jaar:

Ik wens je een gedreven en levenslustig 2018 met een rustig en vrolijk gemoed. Misschien ontmoet ik je in het nieuwe jaar. Welkom!

Hartelijke groet,
Hilde Backus

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau