Onlangs interviewde Sandy van Aert mij over mijn wandelcoachwerk en mijn nieuwe boek. Sandy is psycholoog en werkgeluk-expert. We hadden een erg leuk gesprek en je kunt het beluisteren via haar podcast.

In de podcast ontdek je:

  • Wat er gebeurde toen ik als hele jonge meid met een vriendin in de middle of nowhere in Spanje was en er midden in de nacht op de deur gebonsd werd.
  • Wat de buitenlucht voor jou kan betekenen als je stoeit met een loopbaanvraag of zingevingsvraag.
  • Op welke manier wandelen jou ontspanning geeft, en wat je juist niet helpt tijdens het wandelen.
  • Welke oefening van een paar minuten je tijdens het wandelen al direct kunt doen, die bijdraagt aan een plezierig leven.
  • Wat ik deed toen een coachee vertelde dat ze tegen de tafel werd geduwd door haar man en haar gezicht toen beschadigd was. Heftig.

Hier beluister je de podcast.

Je hoort ook dat ik drie exemplaren van mijn nieuwe boek weggeef. Wil jij hier kans op maken? Ga dan naar de website van Sandy empowermentcompany.nl/wandelcoaching en beantwoord de vraag ‘Wat betekenen wandelen en natuur voor jou?’

Alleen nog vandaag 11 januari 2022 kun je kans maken op mijn boek ‘Wandelcoaching bij stress en onzekerheid – 7 stappenplan voor coaches die de natuur in willen’. Sandy kiest morgen de winnaars! Je hoort van haar als je mijn boek gewonnen hebt.

Veel luister- en wandelplezier. En hopelijk ook leesplezier!

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau