Wandelcoach workshop ‘De Boom in’ in Ansen!

Woon je in Groningen, Drenthe, Friesland, Overijsel of Flevoland? Kom naar de wandelcoach workshop in Ansen!

Kom naar de informatieve workshop en ontdek alles over het vak van Wandelcoach en de Post-Hbo Wandelcoach Opleiding.

De vraag naar coaching en hulpverlening in de natuur neemt toe. Het is een trend die goed op gang aan het komen is. Huisartsen verwijzen door naar wandelcoaches en wandelcoaches vinden ook banen binnen organisaties. Het wetenschappelijk onderzoek naar onze methodiek geeft zeer goede resultaten.

Er is veel aan het veranderen op dit gebied. Dat is nodig want het beroep van wandelcoach wordt onmisbaar in de toekomst. Het is natuurlijk, uitdagend, betekenisvol en geeft enorm veel voldoening.

Wandelcoachenworkshop in Ansen

In de workshop kijken we naar:

  • Het vak van professioneel Wandelcoach: Hoe kun je succesvol, met enorm veel plezier en zeer goede resultaten, betekenisvol wandelcoachen? Wat is de unieke waarde van wandelend coachen in de natuur? Wat zijn de recente ontwikkelingen op het gebied van wandelend coachen waarmee wandelcoach een beroep van de toekomst is?
  • Wandelcoach-oefeningen: We gaan ‘De Boom In!’ We doen aantrekkelijke oefeningen waarbij je meteen het effect van de natuur en het wandelen ervaart. Als je nu al mensen coacht kun je de oefeningen direct toepassen bij je coachees.
    • Wandelcoach/trainer Anne Kremers neemt je mee (met je aandacht) ‘De Boom in’, en je merkt hoe je een stap kan zetten in wat voor jou belangrijk is.
    • Boswachter/wandelcoach Norbert Kwint doet samen met je een oefening aan de hand van onze WandelcoachWaaier ‘Zo geef je bomen betekenis in je coaching’.
  • Denk je erover om professioneel Wandelcoach te worden? Dan merk je meteen of dit vak iets voor je is. Je weet dan ook of De Post-Hbo Wandelcoach Opleiding® bij je past.
  • Ik vertel ook kort iets over het Wandelcoachonderzoek van de VU in Drenthe waarbij wandelcoaches die de Wandelcoach Opleiding hebben gevolgd mogelijk worden ingezet om de GGZ-wachtlijst te verlagen.

Wees welkom op onze infoworkshop ‘De Boom in!’ en Ontdek het vak van Wandelcoach en de Wandelcoach Opleiding.

Waar en Wanneer?
26 juni van 10.00 – 12.30 uur (welkom vanaf 9.30 uur) in Ansen.

Wat kost het?
Het tarief is 25,- ex btw (30,25 incl btw).

Meld je aan via de button. Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging, het adres en de factuur.

We zien naar je uit!

Anne Kremers, Norbert Kwint, Hilde Backus

| 06 170 66 750