Geslaagd Wandelcoach Opleiding

Geslaagd, blij en trots zijn deze wandelcoaches die eerder dit jaar zijn gestart met de Wandelcoach Opleiding! In een half jaar ontpopten zij zich tot ware wandelcoachprofessionals. Ze leerden het vak door te oefenen met proefcoachees en reflecteren op hun eigen coachhouding. Ze wisten elkaar te steunen en versterken, leerden van elkaar bij de intervisie en in de opleidingsdagen. Drie volle groepen met enthousiaste en positieve mensen die aan de weg timmeren; daar gaan we vast nog meer van horen!

We vierden het afronden van de opleiding met de uitreiking van het certificaat. Er was een persoonlijk woordje voor iedereen, champagne, taart en van ieder een mooie foto in de natuur. En wij ontvingen lieve kaarten, mooie reacties en hartverwarmende feedback waarmee we vooruit kunnen.

Een reactie van enkele deelnemers:

Ik heb nog nooit zoveel geleerd in zo’n korte tijd.

Een hele mooie en goede afwisseling van psychologie, coaching en natuur. Kort, krachtig, kwalitatief hoogstaand, HBO, inspirerend. Ik zou het iedereen aanraden.

Ik heb genoten van de opleiding; van alle mooie mensen die ik hier heb mogen ontmoeten en de verrijking die het me bracht in het coachen!

Het programma zit goed in elkaar, na elke lesdag ging ik geïnspireerd naar huis en was ik ‘klaar’ voor de volgende stap. Er is een fijne afwisseling van informatie, ‘gastsprekers’ en doen en ervaren in de natuur.
Ook de coach-methodiek is goed uitgedacht en biedt voldoende structuur en handvatten voor de wandelingen. De positieve kijk op talenten en mogelijkheden en de gerichte invalshoeken spreken mij erg aan.

 

Geslaagd! De wandelcoaches van de dinsdaggroep

Geslaagd Wandelcoach Opleiding 2019-01 DI

De stralende wandelcoaches van de donderdaggroep

Geslaagd Wandelcoach Opleiding 2019-01 DO

En de vrolijke geslaagden van de vrijdaggroep!

Geslaagd Wandelcoach Opleiding 2019-01 VR

Heb je ook zin om het vak van wandelcoach te leren?

Kijk dan eens bij de Wandelcoach Opleiding en lees over het vak en wat je leert in de opleiding. Je bent van harte welkom!

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau