Zoek je een coach-cadeau voor je collega, vriend of vriendin voor Sint of Kerst? En misschien wel voor jezelf? Iets leuks, persoonlijks en ook iets nuttigs en zinvols. Iets waar de ander veel plezier van heeft (en jij ook).
Dan hebben we een feestelijk coach-cadeau voor jezelf of voor iemand anders.

Wat is het? Bekijk het filmpje.

De Wandelcoach Waaier! Bomen spreken tot de verbeelding!

Een prachtig vormgegeven, praktisch toe te passen coach-cadeau. De WandelcoachWaaier geeft coaching diepgang, intensiteit en glans! Samen met Boswachter Norbert Kwint en natuurtekenaar Jasper de Ruiter ontwikkelde ik de Wandelcoach Waaier.

Bomen! Er is zoveel aan, om en in een boom te beleven. Elke boom heeft zijn kenmerkende blad, bast, vorm, knop, vrucht en kleur. Norbert vertelt er de historische en symbolische betekenis bij. Bijzonder inspirerend.

Om je nog extra te helpen verbinden we onze 5 belangrijkste levensgebieden aan elke boom en voegden we verdiepingsvragen toe. Met al die invalshoeken kun je de boomkeuze van je coachee waarde geven in je coaching. Je verdiept en verruimt je wandelcoaching en de boomkeuze van je coachee krijgt nieuwe betekenissen!

Bestel de Wandelcoach Waaier, Zó geef je bomen betekenis in je coaching

We zijn bijna door onze voorraad Wandelcoach Waaiers heen. Bestel vlot en wij sturen het per kerende post naar je toe.

Veel plezier!
Hartelijke groet, Hilde Backus

De Wandelcoach Waaier Zo geef je bomen betekenis in je coaching
2022-10 VR Bunnik Wandelcoach Opleiding Marian van Riel 3 feb-23

Leer hoe je natuur én het lichaam zinvol betrekt in de Wandelcoach Opleiding. De nieuwe groepen in het nieuwe jaar zijn bijna vol!

Doe mee met de Post-Hbo Wandelcoach Opleiding en verrijk jezelf, jouw leven én dat van anderen.

Al onze najaarsgroepen zijn al weer gestart met enthousiaste studenten en bevlogen opleiders. De Wandelcoach Opleidingen die starten in het nieuwe jaar in Bunnik en Deventer zitten alweer bijna vol. Je kunt je dit jaar nog aanmelden voor het oude tarief. Volgend jaar gaat het tarief omhoog.

Wil je ook een verfrissend nieuwe aanpak ontdekken die je zekerheid, rust, houvast en richting geeft in je coachwandeling? En waarbij je leert hoe natuur betekenisvol wordt voor je coachees, zonder dat het vaag of zweverig wordt? En waarbij ontdekt wat je nog meer kunt doen dan alleen wandelen? Op weg naar resultaat waar je coachee echt mee geholpen is. Je leert ook hoe je op weg kunt naar klanten in de Post Hbo-Wandelcoach Opleiding.

Waar en wanneer?

  • Bunnik (bij Utrecht): 2 februari, 15 maart, 12 april, 26 april, 17 mei, 7 juni, 21 juni Laatste plaats!  Meld je hier aan
  • Diepenveen (bij Deventer): 9 februari, 1 maart, 22 maart, 19 april, 17 mei, 14 juni, 28 juni Nog 3 plekken  Meld je hier aan
  • Oosterhout (bij Breda): 16 mei, 6 juni, 4 juli, 5 september, 3 oktober, 7 november, 21 november  Meld je hier aan

Logo EMCC Practitioner Post-Hbo Wandelcoach Opleiding

Volg de Wandelcoach Opleiding met NOBCO-variant (EQA/EIA)!

Heb je belangstelling voor de NOBCO-variant van de Wandelcoach Opleiding? Dat kan in Bunnik. Je volgt dan dezelfde opleiding en met enkele aanpassingen volg je de erkende NOBCO-opleiding die opleidt tot erkende Wandelcoach op Practitionerslevel (EQA/EIA). Je hebt de Europese en stevige erkenning van het EMCC en je kunt je aansluiten als volwaardig coach bij de NOBCO. Lees hier meer over Wandelcoach Opleiding NOBCO (EQA/EIA) en maak meteen een belafspraak via  We geven graag alle info.

Je bent van harte welkom! Met al je vragen. Ik spreek je graag persoonlijk. Mail naar en we maken een telefonische afspraak.

Hartelijke groet,
Hilde Backus, Wandelcoach/Psycholoog NIP A&O

© Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau