Wandelcoach Opleiding

Certificaat-uitreiking Wandelcoach Opleiding

 

Certificaat uitreiking Wandelcoaches

Diepe empathie gecombineerd met resultaatgerichtheid en inzet van heldere wandelcoach-oefeningen in de natuur: dat zag ik de deelnemers doen die voor die vorige week hun Wandelcoach-certificaat ontvingen.

36 deelnemers (in 3 groepen) hebben zich het afgelopen half jaar volledig ingezet. Ze hebben geoefend met proefklanten, boeken gelezen, gereflecteerd op theorie, vaardigheden, oefeningen en professionele en open houding. Ze schreven reflectieverslagen en Stap-Vragen, ontvingen en bespraken persoonlijke feedback en hebben enorm veel geleerd en genoten. En wat hebben we een plezier gehad!

Ik ben steeds opnieuw geraakt door de gretige leergierigheid van de wandelcoaches die samengaat met ruimhartigheid, samenwerking en plezier, de diepgang en lichtheid. Het is een voorrecht om samen te werken met deze toffe wandelcoaches.
Ik wens ze allen succes en goeds!

Denk je erover om ook resultaatgerichte en compassievolle wandelcoach te worden? Wil je de Wandelcoach Opleiding volgen? Je bent van harte welkom. Kijk op www.wandelcoachopleiding.nl en meld je aan!

Hilde Backus

©Het Coach Bureau

2017-06_27_Wandelcoaches

2017-06_29_Wandelcoaches

2017-06_30_Wandelcoaches


Certificaat uitreiking Wandelcoach Opleiding voorjaar 2016
Certificaat uitreiking Wandelcoach Opleiding juni 2016 3
Certificaat uitreiking Wandelcoach Opleiding juni 2016 2

Hilde Backus van Het Coach Bureau | wandelcoach.nl

Over Het Coach Bureau

Je las een blogartikel van wandelcoach.nl, de website van Het Coach Bureau van Hilde Backus. Leuk dat je op onze website bent!

Opleidingen voor wandelcoaches
Ben je geïnteresseerd in het vak van wandelcoach? We bieden verschillende opleidingen en trainingen.

Loopbaancoaching & talentontwikkeling
Ben je een professional of manager op HBO/WO-niveau? Heb je het gevoel dat je meer uit je werk en leven zou kunnen halen? Daar helpen we je graag bij.

Nieuwe artikelen direct per e-mail ontvangen?
Meld je dan aan voor ons gratis e-zine!

Meld je aan voor het gratis e-zine van Het Coach Bureau