Kwaliteit en erkenningen

Bij Het Coach Bureau mag je rekenen op kwaliteit en professionaliteit. Hieronder een overzicht van de verschillende kwalificaties en accreditaties van ons bureau, onze opleidingen en onze individuele coaches en trainers.

NOBCO

Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau is als professioneel opleider erkend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). De Post-Hbo Wandelcoach Opleiding is EQA-geaccrediteerd door EMCC/NOBCO en we leiden je op tot EIA-gecertificeerd Practitioner Wandelcoach, tevens internationaal gecertificeerd.

Geregistreerde Onderwijsinstelling

Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau staat met de Post-Hbo Wandelcoach Opleiding geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voldoet dus aan de strenge Europese richtlijnen voor onderwijsinstellingen.

NRTO

Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau is lid van de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen en De Post-Hbo Wandelcoach Opleiding heeft het NRTO-keurmerk voor hoog gekwalificeerde en gevarieerde educatie.

EMCC Global Quality Award

De EMCC Global Quality Award is toegekend aan onze Post-Hbo Wandelcoach Opleiding | Practitioner-level (NOBCO-variant).

Kwalificaties individuele coaches en trainers

Registerpsycholoog NIP

Hilde Backus is als Psycholoog NIP opgenomen in het Register Arbeid en Organisatie van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dat borgt vakbekwaamheid, kwaliteit en permanente educatie.

NOLOC Erkend loopbaanprofessional

Bij Noloc is Hilde Backus erkend loopbaanprofessional. Het Noloc toetst op groei, zorgvuldigheid, kwaliteit en deskundigheid.

Registratie AGB-register

Hilde Backus is als psycholoog opgenomen in het AGB-register voor zorgaanbieders (AGB-code 94009831).

LVSC register voor professioneel begeleiders

Tineke Franssen is geregistreerd bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC) als supervisor (registratienummer S11566H2) en als registercoach (registratienummer RC 0293 H).

Gecertificeerd Rots & Water trainer

Marian van Riel volgde de officiële Rots & Water trainersopleiding van het Gadaku instituut en is daarmee gecertificeerd Rots & Water trainer voor volwassenen en jongeren.

Post hbo diploma ‘Train de trainer’

Marian van Riel en Hans van Reeuwijk volgden de opleiding ‘Train de trainer’ aan de School voor Training van Karin de Galan, en ontvingen daarvoor het erkende diploma van de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland. Hans van Reeuwijk is tevens trainer-NOBTRA.