Vind jouw wandelcoach…

Manja Dekker

Buiten Wandelcoach | Huizen

Gespecialiseerd in welbevinden, veerkracht en vitaliteit in leven en werk. Natuurlijke lifecoaching bij gevoelens van onvrede, twijfel, vermoeidheid en passiviteit.

Buiten

Hoe gaat het met je? Voel je je moe en belast? Is het OK maar houdt het niet over? Ben je de regie over je werk of leven kwijt? Wil je het anders maar weet je niet hoe? Of mis je de kracht om in te grijpen? Dan helpt het je om eens echt pas op de plaats te maken en je focus op een milde wijze naar binnen te richten.

In mijn wandelcoachpraktijk Buiten ga ik actief met je op pad om de flow in je leven te hervinden. Op zoek naar wat jou beweegt, wat je raakt, wat je echte wensen zijn.  Al wandelend gaan we in gesprek. Doen we mooie oefeningen in de natuur die je vaak verrassende inzichten opleveren. Krijg je alle tijd om te onderzoeken, te ontdekken en te doen. Op weg naar meer welbevinden en vitaliteit. Ontspannen, prikkelend en fris, met al je zintuigen wijd open!

Aanbod op maat

De ene coachvraag is natuurlijk de andere niet. Om je zo optimaal mogelijk van dienst te zijn bied ik vanuit Buiten een drietal trajecten aan, verschillend in duur en intensiteit:

  • Pas op de plaats: een inspirerende, krachtige wandeling die meer zicht geeft op je echte wensen en verlangens. Deze wandeling helpt je keuzes te maken die echt over jou gaan.
  • Back on track: een serie van zes samenhangende coachwandelingen als duurzame, positieve boost in je werk en leven. Je ontdekt waar je staat, wat je echt wilt, waar je energie van krijgt en zet concrete stappen naar een plezieriger leven.
  • Jaar van jou: een ontspannen traject van elf wandelingen waarin je vier seizoenen de tijd neemt voor je eigen heling, groei en ontwikkeling. Fijn traject voor mensen die behoefte hebben aan een langere periode van diepgaande begeleiding.

Over mij

Manja Dekker, pedagoog en coach met een passie voor mensen en natuur. Nieuwsgierig naar en betrokken bij wat mensen beweegt. Met de wens om groen te werken en te leven en vooral veel buiten te zijn! Geïnspireerd door het gedachtengoed achter positieve psychologie en positieve gezondheid. Professioneel en gecertificeerd wandelcoach, overtuigd van het krachtige effect van coaching in de natuur.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Manja Dekker
Buiten Wandelcoach

Hoornsehop 35
1274 HP Huizen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Deze Wandelcoach heeft de Register Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau gevolgd

Gediplomeerd Register Wandelcoach®
Deze wandelcoach is opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.