Wil je ook een eigen profielpagina op mijn website?

Op mijn site bied ik bezoekers graag de mogelijkheid om in contact te komen met Wandelcoaches die onze Wandelcoach Opleiding hebben gevolgd – dus ook met jou!

Waarom?

Omdat mijn website al heel lang bestaat en het goed doet in Google, krijgen we veel aanvragen van mensen die een wandelcoach zoeken. Maar we kunnen niet iedereen helpen, simpelweg omdat we niet door heel Nederland (of België) coachen.

Daarom willen we bezoekers een mooi overzicht overzicht bieden van door Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau opgeleide professionele wandelcoaches, inclusief handige zoekfunctie.

Hoe ziet dat eruit?

Kijk zelf maar even!

Waarom zou je op mijn website willen staan?

De website van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau trekt maandelijks duizenden bezoekers. Allemaal mensen op zoek naar informatie over wandelcoaching, en vaak ook gewoon: specifiek naar een wandelcoach.

Ofwel: als je in beeld wilt komen bij potentiële klanten, dan is onze site daar heel geschikt voor.

Plus: onze site doet het heel goed in Google, omdat-ie al lang bestaat, diepgaande informatie biedt en continu wordt ververst. Dat geeft de site een hoge ‘autoriteit’. Een linkje naar jouw site vanaf een profielpagina op onze site geeft weer iets van die autoriteit aan jouw site door.

Overigens: ook als je (nog) geen website hebt kun je een profielpagina maken. Sterker nog: misschien moet je het dan wel juist doen, want zo ben je tóch zichtbaar online en kunnen mensen direct contact met je opnemen via de informatie op je profielpagina.

Wat kost het?

Om deze profielpagina’s mogelijk te maken hebben we extra functies in onze website die onderhouden moet worden. We zetten zelf je profiel netjes voor je op de site en ook als je tussentijds iets aan je profiel wilt aanpassen, dan doen we dat voor je.

Voor een vermelding op de site van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau vragen we daarom een klein bedragje, maar daar zul je niet wakker van liggen: de prijs is eenmalig € 107 excl. btw.

Hoe kun je het regelen?

Simpel:

  • Klik op de rode button hieronder
  • Je komt op een betaalpagina waar je direct kunt betalen
  • Na betaling ontvang je automatisch een e-mail met instructies
  • Lever op basis van die instructies je profielinformatie en foto aan
  • Wij zetten alles binnen 2 werkdagen voor je op de website

De button leidt je naar een betaalpagina waar je direct kunt afrekenen. Je ontvangt daarna direct automatisch alle instructies over het aanleveren van de informatie voor je profielpagina.

Heb je nog vragen?

Misschien staat hieronder al je antwoord…

Nee hoor, je mag daarin je eigen keuzes maken. We vragen je wel tenminste je vestigingsplaats te vermelden, onder meer i.v.m. een correcte vermelding op de landkaart. En het is natuurlijk slim om een link naar je website op te nemen. Als je geen website hebt, dan is het weer handig om juist wél een telefoonnummer en e-mailadres op onze site te vermelden, zodat mensen direct vandaaruit contact met je kunnen opnemen.

Ja, je vermelding wordt elk jaar verlengd, zonder extra kosten. Wil je je vermelding opzeggen? Geen probleem: laat het ons dan even weten. Je kunt daar gewoon een mailtje over sturen.

Nee, sorry: de profielpagina’s zijn alleen bedoeld voor wandelcoaches die onze Wandelcoach Opleiding hebben afgerond.

Stuur ons een mailtje en je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Wil jij zo’n mooie vermelding op onze website?

Super! Klik hier om je te aan te melden en we gaan het in orde maken!

De button leidt je naar een betaalpagina waar je direct kunt afrekenen. Je ontvangt daarna direct automatisch alle instructies over het aanleveren van de informatie voor je profielpagina.