Vind jouw wandelcoach…

Chantal Rijsbergen

Coaching@Chantal | Voorschoten, Leiden en omgeving

Ontspanningscoach ~ Yogadocent
Gespecialiseerd in werken met vrouwen die snel overprikkeld raken, zoals bij (een vermoeden van) autisme, ADHD, NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) of HSP (hooggevoeligheid).

Met mijn bedrijf Coaching@Chantal help ik mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Mensen die hun grenzen beter willen leren kennen en willen ontdekken waar hun groeimogelijkheden zitten.

Ik doe dat door middel van (wandel)coaching, yogalessen, mindfulness en ontspanningsmassages/Reikibehandelingen.
Ook coaching op afstand is mogelijk.

Als ontspanningscoach (wandel- en autismecoach) begeleid ik vrouwen die door aanhoudende overprikkeling een continu gevoel van chaos ervaren naar meer rust, overzicht en inzicht in patronen naar wat er voor hen wél werkt, zodat ze zich beter in balans voelen en weer met meer plezier in het leven staan.

Tijdens individuele sessies bekijken we wat je wilt en kunt en waarom het er nu (nog) niet uit komt. In een traject van slechts een paar maanden loop ik met je mee om te achterhalen welke stappen je kunt zetten om weer meer plezier te ervaren in je leven of te ontdekken waar nu eigenlijk jouw passie zit. Het is dé manier om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen wanneer je bent vastgelopen in studie, werk of relatie.

Daarnaast verzorg ik regelmatig workshops voor scholen, instellingen, bedrijven en groepen.

De coaching en yoga kan op diverse locaties, ook buiten de regio Leiden/Leiderdorp/Voorschoten, of online worden verzorgd. Neem gerust vrijblijvend contact met me op om te ontdekken of mijn coaching (of één van mijn andere diensten) bij jou past.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Chantal Rijsbergen
Coaching@Chantal

Regio Leiden

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Deze Wandelcoach heeft de Register Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau gevolgd

Gediplomeerd Register Wandelcoach®
Deze wandelcoach is opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.