Vind jouw wandelcoach…

Angela Wagenmakers

ANJOLIE | Sliedrecht

ANJOLIE Wandelcoaching

Gespecialiseerd in: wandelcoaching voor mantelzorgers

Groepswandelingen, workshops en individuele wandelcoaching

Voor een ander zorgen is waardevol. Waardevol, maar het vraagt tijd en energie. Jij bent er voor de ander. Je combineert het zorgen met je werk, je gezin, je hobby’s en je overige bezigheden. Een druk bestaan, met veel verantwoordelijkheden. Er zijn momenten dat het je opbreekt. Je bent gespannen, voelt je onzeker of je gezondheid gaat achteruit en je voelt je machteloos en niet gewaardeerd. Je vraagt je regelmatig af: ‘hoe ga ik dit volhouden?’

Jouw lijf en jouw hoofd geven een signaal af. Een signaal voor vaart verminderen en op tijd remmen. Maar hoe doe jij dit doen. Hoe ga jij luisteren naar de signalen en er zijn voor die ander.

Anjolie wandelcoaching helpt je hierbij! Alleen, of met andere mantelzorgers, ontdek je waar jij staat als mantelzorger. Je maakt de balans op tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf,  je krijgt praktische tips, begrip en waardering. Het resultaat: ruimte in je hoofd, je agenda, een ontspannen lijf, minder stress en meer zelfvertrouwen.

Ik bied verschillende wandelingen, aangepast aan jouw unieke situatie

De groepswandeling is voor mantelzorgers die het fijn vinden om met andere mantelzorgers te wandelen, te praten en ervaringen uit te wisselen. Het accent ligt op ontspanning en ontmoeten.

De workshop is voor mantelzorgers die willen wandelen en dieper ingaan op een specifiek thema. Hierbij kun je denken aan: ‘tot rust komen’, ‘jouw dilemma’, ‘tevredenheid’, ‘grenzen stellen’ en ‘energie’.

Tot slot is er individuele wandelcoaching. Dit bestaat uit 3 tot 4 wandelingen, waarin we één op één wandelen en er ook buiten de wandelingen om contact wordt gelegd. Kortom voor iedere mantelzorger en in iedere situatie een passend aanbod.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Angela Wagenmakers
ANJOLIE

Sliedrecht

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.