Vind jouw wandelcoach…

Marjon Dirkzwager

De drukke dertiger | Doorn

Gespecialiseerd in resultaatgerichte wandelcoaching voor drukke dertigers die door alle keuzemogelijkheden de bomen in het bos niet meer zien en daar moe en gestrest van zijn geraakt..

Ben je niet happy met je drukke leven?

Heb je het gevoel dat je zoveel moet in je leven? En dat wat je kiest perfect moet zijn? Heb je te maken met hoge verwachtingen en ben je bang deze niet waar te maken? Twijfel je wat bij jou past?

Wandelcoaching voor een energieker leven

Ik coach drukke dertigers die veel ballen in de lucht houden en zichzelf gestrest voorbijlopen. Ik begeleid hen bij het ontdekken wat er voor hen echt toe doet, zodat ze keuzes gaan maken die bij hen passen. Daardoor gaan ze hun tijd effectiever benutten en energieker leven als de beste versie van zichzelf.

Coachtraject “De beste versie van jezelf”

Dit traject bestaat uit 4 à 6 wandelingen in de Kaapse bossen in Doorn. De natuur werkt rustgevend en inspirerend. Je krijgt inzicht in jouw situatie en uitzicht op keuzes die bij jou passen. Drukke dertigers gaan wandelend door het bos de bomen weer zien!

Naast de wandelcoachoefeningen beschik ik over diverse andere tools waarvan ik gebruik kan maken zoals NLP en mindfulness- en ademhalingsoefeningen. Als blijkt dat een van deze tools nodig is om in te zetten, kunnen we hiervoor een afspraak maken bij mij in de praktijk in Doorn. Coaching op maat dus!

Wie ben ik?

Al sinds mijn kinderjaren ben ik geïnteresseerd in de vraag waarom mensen doen zoals ze doen. Ik las filosofische en psychologische boeken. In 2001 heb ik bewust een begin gemaakt met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en in 2010 ben ik afgestudeerd als energetisch therapeut en in 2017 als wandelcoach. Ook in mijn werk als jurist bij een overheidsorganisatie blijft het gedrag van en de communicatie met mensen mij boeien.

Interesse?

Kom in beweging en mail of bel me.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Marjon Dirkzwager
De drukke dertiger

Doorn

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.