Vind jouw wandelcoach…

Lia van der Aart

Mindyoursteps | Tuitjenhorn

Bij veel stress voor bijvoorbeeld zangoptredens of spreken in het openbaar, problemen bij concentratie en focus. En voor herstel bij oververmoeidheid door werk, of ziekte en het leren omgaan met een chronische aandoening.

Last van plankenkoorts? Voor een muzikaal optreden of bij het spreken in het openbaar? Zodanig dat het je belemmert je stem vrij te laten horen?

Je wilt graag een optreden doen je weet dat je het kunt maar bent dagen van tevoren zenuwachtig je omgeving lijdt eronder en jij ook. Op het moment dat je op moet treden is je prestatie zodanig dat je niet laat zien wat je kunt! Hoe frustrerend! Laat je al wandelend coachen zodat je angst en stress wordt omgebogen naar lef, moed en meer zelfvertrouwen. En je durft te laten zien wat je kunt. Met mijn ruime zangervaring en optredens kan ik je helpen.

Concentratieproblemen door veel onrust in je hoofd?

Ben jij snel afgeleid en overgevoelig voor allerlei prikkels waardoor je opleiding of werk eronder lijdt? Laat je hoofd tot rust komen en ervaar de weldaad van buiten en het effect van de natuur en coaching. Je krijgt een heldere kijk op je situatie en weet beter wat je nodig hebt om je gedachten te ordenen. Zodat je effectiever met je tijd omgaat ,juiste beslissingen neemt en tot goede resultaten komt.

Heb je een chronische aandoening en wil je de regie over jouw lijf in eigen handen hebben?

Je hebt bijvoorbeeld diabetes dit heb je de rest van je leven en vraagt veel van jouw discipline om hier goed mee om te gaan. Het volhouden van een gezonde leefstijl en het hebben van diabetes is te vergelijken met topsport. Kun je hier ondersteuning bij gebruiken kom dan ervaren wat ik voor jou als  verpleegkundige en leefstijl- en wandelcoach voor je kan betekenen. Met mijn traject kan ik je laten inzien hoe je op een positieve manier grip krijgt op jouw situatie. Zodat je met veerkracht en inzicht verder kunt. Dit programma is tevens geschikt voor mensen die een ander gezondheidsprobleem hebben en persoonlijke aandacht en coaching willen om lekkerder in hun vel te komen.

Oververmoeidheidsklachten?  En of Burn out?

Je lijf doet niet wat jij wilt je bent chronisch moe slaapt slecht .Misschien ben je langere tijd doorgegaan op wilskracht maar nu zegt je lijf dat er een grens bereikt is en dat je beter voor jezelf mag gaan zorgen. De dingen die je normaal allemaal deed gaan nu niet meer. Dit kan vele oorzaken hebben. Werk, relatie en of gezondheid. Met het wandelcoachtraject ga ik met je aan de slag om je weer met nieuwe energie en vitaliteit lekker in je vel te laten komen.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Lia van der Aart
Mindyoursteps

De Zeelt 3
1747 ET Tuitjenhorn

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.