Vind jouw wandelcoach…

Rixt Zwerver

RIXT Wandelcoaching | Zwolle

Ik ben RIXT, woonachtig in Zwolle. Ik begeleid mensen, zowel individueel als in groepen, op weg naar bewustzijn en persoonlijke groei.

Vastlopen in het leven kan ons allemaal overkomen. Het is ook een kans, een kans om te groeien, te veranderen en sterker dan ooit tevoorschijn te komen. Wil jij dit ook? Stap dan uit je comfortzone, kom in beweging, en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen. Als coach ben ik er om je te begeleiden op de weg naar bewustzijn en persoonlijke groei. Onze wandelingen in de natuur zijn geen gewone gesprekken, het zijn momenten van voelen, naar binnen kijken, uitzoomen, verkenning en inzicht. We gebruiken hierbij de natuur om je te spiegelen en te inspireren.

Tijdens de wandeling pas ik mij aan bij wat er voor jou nodig is en zet ik verschillende vormen van coachen in:

  1. Socratisch coachen moedigt zelfreflectie, kritisch denken en eigenaarschap aan, met als doel je te helpen jouw eigen wijsheid en oplossingen te ontdekken.
  2. Analytisch coachen, waarbij het doel is om je te helpen bij het ontwikkelen van je analytische en probleemoplossende vaardigheden, zodat je beter in staat bent om je doelen te bereiken en je professionele en persoonlijke groei te bevorderen.
  3. Systemisch coachen om inzicht te verschaffen hoe systemen functioneren, om van daaruit opnieuw keuzes te kunnen maken.

Naast individuele coaching bied ik ook groepswandelingen aan.

Wil je meer weten neem dan snel een kijkje op mijn website of neem contact op voor een gratis kennismaking!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Rixt Zwerver
RIXT Wandelcoaching

Rhijnvis Feithlaan 38A
8021 AL Zwolle

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.