Vind jouw wandelcoach…

Inge Janssen

Stapje Verder wandelcoaching | Sittard

Wandelcoaching voor rust in je leven. Je krijgt weer ruimte in je hoofd, dat zo vol zit, dat je niet meer weet waar je moet beginnen.

Mijn hoofd zit zo vol…

Herken je dit?
Je hebt een prima leven, bezigheden die je voldoening geven, fijne relaties. Maar het is allemaal zo veel. Je hoofd zit zo vol, dat je er niet van kunt genieten.

Op zoek naar rust en ruimte

Je kunt nergens rust vinden. Je kunt niet meer genieten van de fijne dingen, je werk, je gezin. Je piekert en maalt, je slaapt er zelfs slecht van. Waar moet je moet beginnen om die chaos in je hoofd te ontwarren?.

Wandelen in de natuur helpt je

Ga met mij mee de natuur in! Daar ga ik je helpen om stukje bij beetje orde te brengen in de chaos. Te beginnen met kleine, makkelijke stapjes. Om zo steeds meer ruimte in je hoofd te creëren.
Dan krijg je je rust weer terug. Je kunt weer gewoon nadenken, je piekert en maalt minder en je slaapt beter. Zo krijg je weer plezier in je leven en kan je genieten van alles wat voor jou belangrijk is. Je krijgt weer grip op je tijd.

Wie ben ik?

Dat ik nu wandelcoach ben, is een volkomen logische stap op mijn carrièrepad. Er is namelijk niets mooiers dan je hobby – wandelen – en je passie – mensen een stapje verder helpen – te combineren!
In mijn leven is mensen ondersteunen in een stapje verder zetten, een rode draad. Als fysiotherapeut, als consulent bij het Centrum voor Jeugd en Gezin, en privé.
Wandelen is mijn grote hobby. Het is heerlijk om al lopend van de natuur te genieten. Dan zie je, voel je, en ruik je zo veel! Met elkaar praten tijdens het lopen is ook zo veel gemakkelijker dan zittend tegenover elkaar. Stiltes vallen vanzelf, kunnen fijn zijn en uitnodigen tot nadenken.

Wat heb ik jou te bieden?

Individueel coachtraject
• Rust en ruimte in je leven
• Eén op één gesprekken
• Vijf wandelingen in een mooi natuurgebied
• Oprechte interesse in jouw verhaal
• Aandacht voor de natuur

Groepswandelingen

We wandelen met maximaal 5 personen. Een stiltewandeling van ongeveer 5 kwartier, met leuke ‘opdrachtjes’, waardoor je helemaal tot rust komt en je je bewust wordt van al het moois om je heen. Misschien kom je zelfs wel een stapje verder in het beantwoorden van een vraag die al een tijdje in je hoofd zit.
Data worden bekend gemaakt via mijn website en mijn facebookpagina.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Inge Janssen
Stapje Verder wandelcoaching

Haagsittarderweg 4
6132 SX Sittard

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.