Vind jouw wandelcoach…

Debora den Haring

Wandelcoaching Groningen | Groningen

Debora kan begeleiding en coaching bieden bij een breed scala aan vragen. Stress en vermoeidheidsklachten, studie en loopbaantrajecten, burn-out klachten maar ook relatie of opvoedingsproblemen.

Mijn naam is Debora den Haring (1977) en ik woon met mijn man en kinderen in Groningen. Dagelijks geniet ik van de natuur om me heen. Wandelend, fietsend of in de tuin.

Sinds ’99 werk ik als hulpverlener, opbouwwerker, praktijkbegeleider en coach. Al jaren coach ik collega’s in hun werk met veel plezier. Het coachen zit me in het bloed. Goed luisteren, de juiste vragen stellen, meedenken en vooral mogelijkheden zien. Met een gezonde dosis humor.

Het wandelcoachen combineer ik met mijn werk als intern coach en praktijkbegeleider bij st. WIJ Groningen.

Wandelend coachen vind ik de ideale manier om aan de slag te gaan.

Naast alle professionele scholing op HBO niveau is wandelend coachen een methode die ik geleerd heb bij Het Coach Bureau.

Het is aangetoond dat deze methode beter werkt dan gesprekken voeren in een kantoor. Ik ben daar van overtuigd en zie in mijn praktijk dat het ook echt werkt!

Met mijn coachingstraject ga je aan de slag met jouw vragen. Wandelend in de natuur, met gerichte opdrachten en een duidelijk stappenplan.

Op die manier ga jij keuzes maken die het leven weer lichter en prettiger maken! Jij hebt de regie en bepaald wat belangrijk is. Als coach ondersteun ik je in dat proces.

Wat kan je van mij verwachten:

Ik werk op basis van openheid en eerlijkheid. Alle gesprekken zijn vertrouwelijk.

Als coach ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van het proces. Jij zelf blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes, acties en resultaten.

Neem vooral een kijkje op mijn website om meer te weten te komen over mijn coachingstraject of de ervaringen van anderen.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Debora den Haring
Wandelcoaching Groningen

Groningen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.