Vind jouw wandelcoach…

Yvonne Mooij

KIJKwandelcoaching | Sint Pancras

Gespecialiseerd in wandelcoaching van vrouwen in ‘de overgang’. Van vechten tegen en verdoezelen van ongemakken naar omarmen van deze natuurlijke fase in je leven en vooral de waarde en nieuwe mogelijkheden inzien en in gaan zetten.

Zo geleidelijk aan verandert er iets …..je voelt je anders: sneller vermoeid, regelmatig onrustig, ontevreden, snel geïrriteerd, onzeker, je vraagt je af: maar wie ben ik nu en wat wil ik nu? Je wilt wel anders en bent op zoek naar middelen om de klachten te doen verminderen, maar het lukt je gewoon niet in je eentje.

Wacht niet langer en maak het jezelf gemakkelijker, je hoeft het niet alleen te doen

Als wandelcoach begeleid ik jou in deze (natuurlijke) fase van je leven.
Je krijgt inzicht in deze nieuwe periode in je leven.
Je ontdekt de waarde van deze nieuwe fase zodat je meer rust ervaart en het misschien wel oplucht.
Je gaat nieuwe kansen en mogelijkheden zien en maakt vervolgens bewuste keuzes die je helpen met meer gemak, ontspanning en plezier je dagelijkse leven vorm te geven.
Je voelt je energieker, rustiger, tevreden, je weet wat je (anders) wilt en zet concrete stappen in jouw gewenste richting.

Hoe dan?

Door deel te nemen aan het programma ‘Met een Natuurlijke gang door de Overgang’.
Dit programma is zowel individueel als met een groep te volgen.

Omarm deze natuurlijke fase in je leven, ontdek de wijze vrouw in jezelf en groei!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Yvonne Mooij
KIJKwandelcoaching

Bovenweg 250
1834 CR Sint Pancras

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.