Vind jouw wandelcoach…

Yvonne Klein Rouweler

Natuurlijk Gezond Praktijk | Harderwijk

Gespecialiseerd in: Versterk jezelf met wandelcoaching! Natuurlijk Gezond Praktijk helpt volwassenen van alle leeftijden en genders die sterker in hun schoenen willen staan én soepel willen meebewegen met het leven.

De natuur helpt en oordeelt niet

Buiten zijn, in de natuur, helpt. Altijd. Bewegen helpt. Altijd. De natuur oordeelt niet. Dat kan je aan den lijve ervaren bij wandelcoaching. In elk seizoen en overal. In het bos en in een stadspark. Voordeel van wandelen met een coach is dat die met je meeloopt en luistert en doorvraagt. Jezelf horen spreken en jouw gedachten en wensen horen úitspreken werkt heel krachtig. Tijdens het wandelen klaart al snel de lucht. Je ontspant. Je ziet de kleuren, je ruikt de geuren….en je komt zelf tot antwoorden op jouw vragen. Je ervaart de natuur als wijze raadgever, als spiegel.

Ontdek wat voor jou belangrijk is – wat wil je wél?

Zijn er dingen in je leven die je anders wilt doen of wil je iets anders, maar je weet niet hoe? Je weet even niet hoe je verder wilt? In je werk, op school, in je woonsituatie, in je vriendschap of relatie. Misschien weet je wél wat je niet meer of anders wilt, maar heb je moeite met loslaten van oude gewoontes en relaties, ook als ze niet goed en gezond zijn voor jou. Of heb je moeite met prioriteiten stellen en keuzes maken. Wil je alles tegelijk…. Of heb je juist helemaal geen puf om ergens aan te beginnen en is elke dag een klus. Hoe beter je weet en voelt wat je wél wilt, des te minder lastig wordt het iets nieuws te beginnen en vol te houden. Met wandelcoachen ontdek je wat je wél wilt.

De ontdekkingsreis met de wandelcoach

Tijdens de wandelingen van circa anderhalf uur ontdek je wat voor jou echt belangrijk is en wat je de komende tijd in jouw leven wilt doen en bereiken. Prioriteiten stellen. Voelen wat goed voelt. Volgorde bepalen. Acties afspreken. Dat geeft rust. En ruimte.

Ik wens dat iedereen en vooral jou toe.

Als klassiek homeopaat help ik mensen met het aanpakken van gezondheidsproblemen, mentaal en fysiek. Daarbij kijken we vooral naar het verleden en de oorzaken van de problemen. Bij wandelcoachen kijken we vooruit en zet jij stappen op jouw pad. Je word meer bewust van je denkpatronen en gevoelens.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.
Wandelcoach Yvonne Klein Rouweler

Yvonne Klein Rouweler
Natuurlijk Gezond Praktijk

Strokelweg 7
3847 LR Harderwijk

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.