Vind jouw wandelcoach…

Yvonne Haenen

Met Yvonne (wandel)coaching en training | Wageningen

Graag help ik je beter om te gaan met stress, meer rust te ervaren en compassie te ontwikkelen. En van daaruit te ontdekken welke stappen je kunt zetten naar meer ontspanning, vrijheid en levensvreugde. Je kunt bij mij terecht voor individuele en groepswandelingen en voor trainingen op maat.

Welkom bij Met Yvonne

  • Heb je last van stress, voel je je uitgeput en ben je bang voor een burn-out?
  • Heb je het gevoel dat je ‘vast’ zit?
  • Wil je iets veranderen in je privéleven of op je werk maar weet je niet goed hoe?
  • Ben jij iemand die veel vraagt van zichzelf? Misschien wel té veel?
  • Ben je altijd voor anderen bezig en kom je niet toe aan de dingen die je zélf graag doet?
  • Worstel je met levensvragen?

Dan neem ik je graag mee naar buiten!

Op weg naar meer ontspanning, vrijheid en levensvreugde

In een paar wandelingen door prachtige natuur laat ik je ontdekken wat jij zélf wil, wat je nodig hebt en waar jij energie van krijgt. Ik help je inzicht te krijgen in hoe je daarvoor ruimte kunt maken in je leven en welke stappen daarvoor nodig zijn. Want meer ontspanning, vrijheid en levensvreugde zijn ook voor jou weggelegd!

In de natuur kun je jezelf zijn

Natuur nodigt je uit om – al lopend – stil te staan bij je zelf. Je voelt de lucht langs je huid, het zand onder je voeten. Je hoort het roepen van vogels, het ritselen van bladeren aan de bomen. Ruikt de geur van aarde, een bloeiende plant. Je ziet ontluikende bloemen, een gekleurde steen, stromend water… Je ademhaling wordt vanzelf dieper en rustiger. Gedachten komen tot stilstand en je wordt je bewust van je lichaam. In de natuur kun je jezelf zijn. Daardoor ontstaat ruimte, waarmee je beter voelt waar het bij jou wringt en wat je nodig hebt. Als wandelcoach help ik je dat te ontdekken.

Natuurlijk pas ik mijn oefeningen en tempo aan jou aan. Daarbij kijk ik wat jij nodig hebt. Door de vragen die ik je stel en de oefeningen die we doen, kom je steeds dichter bij de kern van je probleem en zie je steeds beter wat je blij maakt, wat je nodigt hebt en welke stappen je daarvoor moet zetten. Want jij bent zelf de deskundige over je eigen leven!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Yvonne Haenen
Met Yvonne
(wandel)coaching en training

Bennekom

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.