Vind jouw wandelcoach…

Winand Kissels

Wandel en Verander Coach | Bilthoven

Ik begeleid mensen met een vraag rondom verandering in hun werk. Het kan zijn dat je werkomgeving verandert, maar het kan ook dat jij een nieuwe rol in je werk krijgt.

Ik heb van verandering mijn vak gemaakt. Als verandermanager begeleid ik fusies, reorganisaties en daarbinnen ook de mensen.

Als coach begeleid ik de individuen die met dat soort verandering te maken hebben. Veel mensen worden nerveus van veranderingen. Ik help ze er vrijer naar te kijken. En help ze hun eigen behoeftes helder te krijgen.

Wandelcoaching is absoluut mijn favoriete coachvorm omdat het een effectieve vorm van coaching is, zodat je in een paar stappen al tot resultaten komt.

Bovendien beschouw ik de natuur als mijn tweede huis. Ik zet de natuur als hulpmiddel in bij mijn coaching, dat zet je gedachten in gang. Op die manier ontstaan nieuwe gezichtspunten en komen onverwachte oplossingen binnen bereik.

Mijn coaching is persoonlijk. Ik pas me aan wat jij nodig hebt, of wat jij op dat moment aan kan. Het resultaat wordt jouw oplossing waarbij jij in je kracht staat.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Winand Kissels
Wandel en Verander Coach

Bilthoven

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.