Vind jouw wandelcoach…

Wendy Willé

Praktijk Berk & Linde | Huizen (NH)

Met warmte en aandacht bied ik coaching op maat. Specialisatie: begeleiding na ingrijpende gebeurtenissen zoals verlies van een dierbare, van gezondheid bij jezelf of van gezinsleden, van werk, een relatie, bij ongewenste kinderloosheid of verlies van andere toekomstperspectieven.

Wil je graag helderheid bij waar je op vastloopt, of wat je blijft uitstellen? Zoek je ondersteuning bij acceptatie, burnout, onzekerheid, persoonlijke ontwikkeling, verlies of zingeving? Stel je eens voor: in balans komen, plannen realiseren, losdenken uit patronen, een positiever zelfbeeld, je doel in zicht krijgen, je weer kunnen verwonderen en weer kunnen genieten.

In beweging

Tijdens trajecten van coaching en counselling pas ik actieve en doelgerichte methoden toe, waarmee ik je geleidelijk, in haalbare stappen, met lichaam en geest in beweging breng. Wanneer het moment in het wandelgesprek erom vraagt zet ik o.a. creatieve, ontspannings-, activerings- aandachts- en opstellingsgerichte methoden in die jou ten dienste staan. Wat jij nodig hebt blijft bepalend voor de richting en duur van het traject.

Ik werk daarbij ook vanuit de overtuiging dat het lichaam ‘de score bijhoudt’. Want ingrijpende gebeurtenissen met spanning, onveiligheid en verdriet klinken door in lichaamshouding, beweging en somatische klachten (zoals chronische pijn, energiegebrek, wazig zicht of tinnitus). Het lichaam geeft waardevolle informatie wat helpt bij (h)erkenning en herstel van vertrouwen.

Kracht van natuur én beweging

Een natuurrijke omgeving biedt rust en ontspanning en vraagt aandacht zonder moeite of overprikkeling. Ook je redenerend vermogen en zelfreflectie worden gestimuleerd, Dit kan tot creatieve inzichten leiden, het geheugen versterken en de concentratie verhogen. De combinatie van natuur én beweging maakt wandelcoachsessies extra stimulerend, met aantoonbare positieve effecten op fysieke en mentale gezondheid.

Op weg naar een nieuw perspectief

We werken met een heldere focus op je kwaliteiten, talenten, verbeeldings- en veerkracht, zelfcompassie, interne en externe hulpbronnen, en herstellend vermogen. Kortom: jouw eigen natuur. In de natuurgebieden rond Huizen en Blaricum zetten we de door jou gewenste verandering in gang naar een nieuw perspectief op je (arbeids)toekomst.

Over mij

Compassievol, betrokken, creatief, deskundig, doelgericht en analytisch zijn sleutelwoorden die bij mij en mijn werkwijze passen. Met liefde en respect voor de natuur en vol nieuwsgierigheid naar wat de natuur in de mens beweegt. Na mijn studie Klinische Psychologie heb ik mij gaandeweg ontwikkeld naar coaching en counselling in de natuur. Met theoretische en doorleefde kennis en kunde bied ik ondersteuning als gecertificeerd Wandelcoach en geregistreerd Buitenpsycholoog. Daarnaast is de natuur een grote inspiratiebron voor mijn tekeningen, schilderijen en beeldhouwwerken.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Maak gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek voor een wandelcoachtraject op maat. Je bent van harte welkom. Een warme groet en tot buiten!

Bezoek voor meer informatie de website van Wendy
De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Wendy Willé
Praktijk Berk & Linde

Huizen (Noord-Holland)

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.