Vind jouw wandelcoach…

Wendy Coomans

Coomans WandelCoaching | Tilburg

Soms sta je voor een moeilijke keuze of een vraagstuk waar je niet uitkomt. Samen gaan we op pad en help ik je dit soort vraagstukken terug te brengen tot de kern. Wat wil je nu echt? Wat past er bij jou? Van daaruit kun je op weg naar een mooier uitzicht.

Op weg naar een mooier uitzicht

Een moeilijke situatie op je werk of in je relatie, waarbij je het even niet meer weet: het overkomt iedereen. Ja écht, iedereen. Of het gevoel dat je stilstaat, maar heel graag vooruit wilt. Je zoekt naar verandering, maar weet even niet hoe. Dan is het altijd fijn om er samen met iemand naar te kijken die er niet midden in zit. Die zowel de bomen als het bos ziet.

Ik help je graag met dit soort vraagstukken. Samen gaan we op pad en kijken we naar de veranderingen die je teweeg kunt brengen door je eigen denk- en gedragspatronen inzichtelijk te maken. Verandering, van wat dan ook, begint namelijk altijd bij jezelf. Alles dat nodig is om te veranderen, heb je al in je. Je hoeft dit vaak alleen naar boven te halen en verder te ontwikkelen.

Wandelcoaching

De coachwandelingen zijn resultaat- en doelgericht. Behalve de positieve invloed van de natuur, mijn coaching en de oefeningen tijdens de wandelingen, ga je tussen de wandelingen zelf ook aan de slag met oefeningen, concrete stappen en acties richting jouw doel. Zo krijg je, wandeling na wandeling, steeds meer inzicht in jouw patronen, waarden, verlangens en talenten. En met dat inzicht een mooier uitzicht op jouw doel!

Instrumenten

De instrumenten die ik bij de wandelcoaching gebruik komen voornamelijk uit de natuur, nlp en inzichten uit systemisch werk en aikido.

Mensen zeggen over mij…

Als mensen eigenschappen benoemen die bij mij passen noemen ze: no-nonsens, humor, rustige uitstraling, oprecht, gezond verstand, effectief, zet in beweging, betrokken, op een positieve manier confronterend. Spreekt dit jou ook aan? Maak dan een afspraak voor een kennismakingswandeling!

Kennismakingswandeling

Een kennismakingswandeling is gratis en vrijblijvend. We gaan op pad om kennis te maken, jij vertelt waarom je aan wandelcoaching denkt en ik krijg een beeld waarbij ik jou zou kunnen helpen. Na de wandeling weten we of het klikt en of je wandelcoaching iets vindt.

Ga je mee op pad?

Neem de eerste stap op weg naar een mooier uitzicht!
Die eerste stap, de kennismakingswandeling, kost je alleen wat tijd. Investeer die tijd in jezelf en neem contact met me op. Kijk hiernaast voor mijn contactgegevens.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Wendy Coomans
Coomans WandelCoaching

Capucijnenstraat 21
5025 LA Tilburg

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.