Vind jouw wandelcoach…

Trees Smeets

T(h)reeway | Hollandsche Rading

T(h)reeway – Versterker van werkplezier
Ik versterk teams en/of medewerkers zodat ze zelf weer verder kunnen.

Ik geloof in het werken met plezier. Voor mij is dit doen wat bij je past, samen werken, samen leren, samen ontwikkelen en samen resultaat halen.
Maar soms merk je dat je minder plezier ervaart; je bent minder betrokken, minder gemotiveerd, je loopt tegen grenzen aan, je wordt ziek, je gaat op zoek naar een andere baan. Er ligt iets in de weg om je werk met plezier te kunnen doen. Misschien ligt de oorzaak bij een medewerker, misschien bij het hele team. Evengoed heb je het gevoel vast te zitten.

Herkenbaar?

Hoe is dit voor jou? Hoe gaat het met jouw werkplezier? Zit je op je plek of heb jij juist het gevoel dat je vastloopt in je werk (of in je leven) en geen plezier meer ervaart? Om even vast te zitten is niet erg; het zorgt juist voor bewustwording van wat je doet en hoe je de dingen doet en is vaak het signaal dat je iets wilt veranderen. Om hierin goede keuzes te maken vraagt om te vertragen, soms even stil te staan en te reflecteren. De dagelijks praktijk laat vaak anders zien. Voor je het weet zit je in de ‘waan van de dag’ en blijf je de dingen doen die je altijd doet. Het gevolg kan zijn dat als je te lang vast zit, je klachten krijgt of er zelfs letterlijk ziek van wordt.
En wees eens eerlijk naar jezelf, hoeveel tijd neem jij om te onderzoeken wat jij echt wilt en wat jij nodig hebt in je werk (en in je leven)?

T(h)reeway

Ik zie mijzelf als een versterker door mensen bewust te maken van hun gedrag. Door open en eerlijk te zijn en nieuwsgierig te blijven, help ik teams en individuen de dialoog aan te gaan, en ze bewuste keuzes maken. Ik zet hiervoor ontspanning in om spanning te doorbreken en ruimte te maken voor reflectie.
Ik geloof namelijk dat mensen beter functioneren als ze open en eerlijk zijn en hun talenten benutten. Want dan kunnen ze zich ontwikkelen tot een team waarin eigenaarschap is en zelfsturing. Belangrijke ingrediënten voor werkplezier!

Mijn buitenkantoor

Ik ben graag in mijn buitenkantoor, het bos rondom Hollandsche Rading. Wandelen in de natuur is eigenlijk het beste van twee werelden. Lopen zet je (letterlijk) in beweging. Zowel fysiek als mentaal. De natuur nodigt je uit om dingen los te laten, rust te ervaren en ruimte in je hoofd te creëren. Door te wandelen in de natuur leer je hoe je kunt ontspannen, vertragen en stilstaan en voorkom je dat je vastloopt.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Trees Smeets
T(h)reeway

Hollandsche Rading

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.