Vind jouw wandelcoach…

Tootje Zijlmans

Stap voor Coaching | Waalwijk

Door vele jaren ervaring in het begeleiden en ondersteunen van volwassenen en kinderen in onderwijs en jeugdhulpverlening, sta ik voor een communicatieve, interactieve en oplossingsgerichte manier van coachen. Vanuit mijn ervaring in het onderwijsveld coach ik collega leerkrachten, leidinggevenden en andere begeleiders.

Wil je actief aan de slag met stappen zetten in je huidige werk- of leefomgeving, worstel je met keuzes maken over langer werken, gezonder en vitaler werken of anders werken? Ervaar je een té grote werkdruk, heb je moeite met het vinden van balans tussen werk en vrije tijd of ervaar je minder plezier in je huidige werk?

Maak stappen met wandelcoaching; de eerste stap is altijd vandaag!

Wandelcoachen is vooral een plezierige en ontspannen manier van coachen waarbij je letterlijk in beweging komt. Door de natuur bij het coachen in te zetten ervaar je inzichten intens en direct. Een actieve luisterhouding, echte aandacht en betrokkenheid vind ik als coach essentieel om de coachee de eigen krachten, wensen en gevoelens te laten ontdekken.

Het actief en oplossingsgericht coachen in de natuur maakt dat je beter met situaties om kunt gaan, gemakkelijker keuzes kunt maken en meer rust en balans ervaart.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Tootje Zijlmans
Stap voor Coaching

Marga Klompéstraat 42
5142 MG Waalwijk

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.