Vind jouw wandelcoach…

Teuntje van Leeuwen

ToMindYou | Koekange

Merk je dat je vastloopt in bijvoorbeeld je werk, of ervaar je veel stress in het dagelijks leven? Zit je thuis met een burn-out?
Wil je graag geholpen worden, maar niet te lang op een wachtlijst hoeven staan?

Herken je je hierin? Dan heb ik misschien de oplossing voor jou.

Ik begeleid mensen met stress- of burn-out klachten.
In veel gevallen hoef je niet naar een psycholoog.
Mocht dit toch het geval zijn, dan kan ik je helpen om meer in balans te komen en hoef je niet te lang te wachten op de juiste hulp.

De mensen die ik coach hebben langere tijd onder stress gestaan, hebben veel van zichzelf gevraagd en ervaren stressklachten die niet meer vanzelf overgaan, zoals vermoeidheid, een vol hoofd, slecht slapen, piekeren en meer.

Misschien herken je dit: Je bent heel behulpzaam naar anderen. Naar je gezin, je omgeving, naar het werk. Maar je vindt het lastig om echt tijd te besteden aan jezelf, om tot rust te komen, om dingen te doen die je écht fijn vinden. Je krijgt eigenlijk niet voldoende rust meer om op te laden. Hierdoor ontstaan klachten. Soms zelfs zo dat het echt niet meer gaat of je er ziek van wordt.

Wat doe ik?

Als stress- en burn-out coach leer ik je om weer stil te staan (letterlijk en figuurlijk), te voelen waar je behoefte aan hebt, te voelen wat jij nodig hebt. Om je vervolgens te begeleiden in betere keuzes voor jezelf te maken, goed voor jezelf te zorgen.
Hierdoor kom je weer in balans, ervaar je weer rust in je hoofd, krijg je meer energie en ga je weer ‘lekker in je vel zitten’.
Wandelcoaching is een hele mooie manier om fysieke en mentale klachten, emoties en stress de baas te worden. De natuur verzacht mensen en alles waar zij doorheen gaan.

Wandelen als medicijn

Als je je carrière en verplichtingen altijd voorrang geeft op jouw gezondheid, dan kan je mentale of fysieke klachten verwachten. Dit geldt ook voor situaties die ons diep raken, helemaal wanneer je daarvoor geen verwerkingstijd neemt.
Wandelen is het ultieme medicijn voor wie vastloopt in zijn of haar werk- of privéleven.
Het verlaagt stress, zorgt voor een rustiger brein en het levert je allerlei gelukshormonen op.
Bovendien kom je door te wandelen veel meer in contact met je lijf en leer je te voelen hoe het écht met je gaat.

Mijn aanpak is holistisch, omdat ik erin geloof dat je niet alleen met praten je problemen oplost. Voelen, dus écht contact maken met wat er van binnen leeft, is minstens zo belangrijk.
En dat bereik je niet door stil te zitten.
Door het lichaam in beweging te brengen, breng je namelijk ook je emoties in beweging. En het leuke is: wandelen kan overal!
Het liefst in de natuur.

Herken je je in dit verhaal en zou je graag eens kennis willen maken?
Een kennismakingsgesprek (wandeling) is altijd gratis.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Teuntje van Leeuwen
ToMindYou

Prinsesseweg 30
7958 RT Koekange

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.