Vind jouw wandelcoach…

Terry Kram-Kernbaum

Wandel&Co | Vlaardingen

Gespecialiseerd in: wandelcoaching, preventief ter voorkoming van uitval of ziekte, bij stress zowel privé-  als werkgerelateerd, begeleiding bij (gewenste) verandering.

Heb je al langer het gevoel dat je minder vitaal bent? Je krijgt geen energie meer van het werk dat je doet. Het aangeven van grenzen vind je moeilijk. Misschien zijn er spanningen of zorgen in de privé sfeer en je merkt dat je niet meer kan opladen of genieten.

Hoe goed zou het voor jou zijn om te werken aan herstel al wandelend in de natuur?

In de Vlaardingse Broekpolder begeleid ik mensen zoals jij! In deze groene omgeving gaan we samen aan het herstel werken en krijg je nieuwe inzichten om te komen tot verandering. Hoe eerder je erbij bent hoe groter de kans dat je uitval hiermee voorkomt. Een paar wandelingen kunnen al het verschil voor jou maken. Grote kans dat je werkgever je ook graag verwijst en je deze kans biedt.

De eerste stappen zetten

Pak je telefoon of mail mij en wij maken een afspraak! Daarna gaat het snel. Al in een eerste wandeling maken wij een plan. Iedereen is anders, dus er is sprake van maatwerk. Een plan om aan te werken geeft je een doel en maakt dat je voelt dat je stappen maakt. Je komt letterlijk in beweging. Zelfs na één gesprek kan er al iets veranderd zijn waardoor je meer inzicht krijgt in je persoonlijke situatie en problematiek. Op naar de volgende stap.

Wat heb jij nodig?

Jij kent jezelf als geen ander. Misschien heb je eerder geprobeerd om aan jezelf te werken. Wat werkt bij jou het best? Tijdens de wandelingen werk je op een effectieve manier aan je doel en plan. Gebleken is dat coachen in de natuur sneller leidt tot verandering. Misschien heb jij aan een enkel gesprek al voldoende. Anderen hebben baat bij 3 of 4 gesprekken verdeeld over een aantal weken.

Het gewenste resultaat vasthouden is niet altijd gemakkelijk. Vervallen in het oude gedrag (patroon) ligt op de loer. Om het bereikte resultaat vast te houden biedt een nazorggesprek dan uitkomst.

Wandelcoaching is er ook voor groepen

Thema’s zijn o.a. Stresshantering, Inzicht verkrijgen in energie-gevers en energie-nemers.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Terry Kram-Kernbaum
Wandel&Co

Aletta Jacobskade 59
3137 TG Vlaardingen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.