Vind jouw wandelcoach…

Sylvia Huberts

MOOD Wandelcaoching | Groningen

Door middel van wandelcoaching help ik jou weer authentiek te zijn en een leven te leiden dat bij je past. Dit is echt mogelijk, ook wanneer je dat nu eventjes niet (meer) ziet.

Voel je je ongelukkig, moe of uitgeput? Misschien ben je boos, vaak verdrietig of heb je last van angst- en paniekklachten? Of ben je ergens in dit leven kwijtgeraakt waar je blij van wordt, pas je je teveel aan, doe je dingen uit gewoonte of omdat een ander dit van je verwacht? Ik help je graag om er weer achter te komen wat goed voor jou is. En vooral ook wat je tegenhoudt om daarvoor te kiezen.

Tijd om te vertragen

Veel mensen nemen tegenwoordig geen tijd om te vertragen, of stil te staan bij zichzelf en te reflecteren op wat er in hun leven gebeurt. We doen het allemaal, we gaan maar ‘door, door en door’. Als we opstaan gaan ons lichaam en brein meteen in de actiestand. Rusten bestaat uit bingewatchen en social media. Totdat het niet langer gaat. Even door de bomen het bos niet meer zien, hoort bij het leven.

Bewustwording en kiezen voor verandering

In al die jaren die we op school doorbrengen, leren we schrijven, rekenen en knutselen, maar niet hoe we goed met onszelf omgaan, luisteren naar ons lichaam, emoties verwerken en de juiste keuzes maken. De vakken bewustwording en emotionele intelligentie bestaan niet en soms krijgen we dit ook niet mee van ouders of andere mensen om ons heen. Terwijl dit juist de meest belangrijke ingrediënten zijn voor een prettig leven, maar vaak leren we hier pas over op latere (te late) leeftijd. En zo kan het gebeuren dat ervaringen of omstandigheden lange tijd ons ware karakter en behoeftes overschaduwen. Dat is voor eventjes niet erg, maar je gaat het merken als dit te lang duurt; je krijgt mentale klachten, of het lichaam protesteert. Het is een heel proces om dit bewust te worden en te kiezen voor verandering. Dit vraagt om moed, tijd en aandacht en makkelijk is dat niet, maar mogelijk is het wel.

Wandelcoaching

Door middel van gesprekken en oefeningen in de natuur, help ik je graag met de situatie of omstandigheden waarin je je nu bevindt. Dit gebeurt altijd in een veilige setting en met begrip voor jouw tempo en wensen. Het grote voordeel van wandelcoaching is dat je door beweging endorfine aanmaakt en dit levert meteen een positieve(re) stemming op. Bovendien is de natuur een prachtige spiegel. Wandelen is het ultieme medicijn voor wie vastloopt in zijn of haar werk- en privéleven. Het verlaagt stress, zorgt voor een rustiger brein en bovendien kom je door wandelen veel meer in contact met je lijf en leer je voelen hoe het écht met je gaat. Het leven is niet maakbaar, maar geluk ligt binnen handbereik voor wie authentiek durft te zijn. En ik help je graag daar weer te komen.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Sylvia Huberts
MOOD Wandelcoaching

Groningen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.