Vind jouw wandelcoach…

Sabine Jansen

Lifefullness Coaching | Andelst

Gespecialiseerd in het aanbieden van moderne leefstijl- en wandelcoaching met de natuur aan groepen en individuen. Voor het beschermen en versterken van je gezondheid.

Ongezonde overvloed

We leven in een wereld die snel verandert, met een overvloed aan prikkels en ongezonde voeding. We bewegen steeds minder, ervaren meer stressklachten en hebben minder energie. Het gevolg is dat er op steeds jongere leeftijd gezondheidsproblemen ontstaan, met alle gevolgen van dien.

Wake-up call

Als leefstijl verpleegkundige zag ik dit gezondheidsprobleem steeds vaker in mijn spreekkamer. In deze periode van werken met mensen die hun gezondheid waren verloren besefte ik dat ik het liefst wilde voorkomen dat mensen ziek werden in plaats van hen proberen te genezen. Het voorkomen van gezondheidsverlies voorkomt veel gezondheidsleed en is daarnaast ook makkelijker dan genezen. Alleen het komen tot de eerste stap van een gedragsverandering; het besef en de keuze voor leefstijlverandering is een proces. Jarenlang werkte ik te hard en te veel, kon moeilijk mijn grenzen aangeven en nam te weinig tijd voor ontspanning en mezelf, er was altijd wel iets om te doen. Ik voelde mij vermoeider worden, maar ging toch door. Tot het moment van mijn wake-up call. Van het ene op het andere moment belandde ik op de IC. Hier besefte ik dat ik mijn gezondheid was verloren en besloot ik dat ik mijn gezondheid wilde herwinnen en mijn kwaliteit van leven weer op nummer 1 wilde zetten. Eenmaal thuis ging ik doen wat ik als kind het liefste deed, waar ik echt blij van werd: buiten wandelen. Tijdens mijn wandelingen ontdekte het positieve effect van bewegen in de natuur en de natuurlijke genezende kracht van mijn lichaam. Simpelweg omdat ik na iedere wandeling blijer, rustiger en energieker thuis kwam dan dat ik vertrokken was en mijn lichaam fysiek sterker werd. Ik ging mezelf erin verdiepen, vooral de combinatie natuur, gezondheid en bewegen fascineerde mij. Ik besloot dat ik mijn ervaring met andere wilde delen en nam afscheid van mijn baan. Ik startte mijn eigen bedrijf om op mijn manier en met mijn kennis en ervaring mensen te helpen bij het beschermen en versterken van hun gezondheid.

De oplossing is simpel:
Wil jij ook gezond en gelukkig ouder worden met meer kwaliteit van leven, energie en plezier? Pas dan net als ik je gedrag én leefstijl aan. Ik weet uit ervaring dat dit écht makkelijker is dan je nu misschien denkt!

Als wandel- en leefstijlcoach help ik je hierbij. Ik ga met je op pad, biedt je een luisterend oor, sta stil bij wat jouw beweegt en gebruik de natuur als spiegel. Wandelcoaching is een beproefde en effectieve manier om nieuwe inzichten op te doen en keuzes te maken, op o.a. het gebied van leefstijl, gezondheid en levensloop.

Bescherm en versterk jouw gezondheid met Lifefullness Coaching

Herken je iets in bovenstaand verhaal of wil je graag ervaren hoe je, je gedrag en leefstijl kunt aanpassen voor het beschermen en versterken van jouw gezondheid? Dan is Lifefullness coaching geschikt voor jou. Lifefullness coaching maakt in verschillende coachtrajecten (individueel of in groepsverband) gebruik van medische kennis, moderne technieken en de zelf ontwikkelde BIG five methodiek. Dit alles gecombineerd met het positieve effect van de natuur. Afgestemd op je vraag wordt je stap voor stap meegenomen naar een natuurlijke, gezonde leefstijl. Niet alleen voor nu, maar voor je hele leven. Je krijgt weer meer energie en minder stress, en levert een succesvolle bijdrage aan je gezondheid!

Wil je meer weten? Of wil je Lifefullness Coaching ervaren?

Kijk dan op mijn website of neem vrijblijvend contact met mij op.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Sabine Jansen
Lifefullness Coaching

Beatrixstraat 22
6673 XP Andelst

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.