Vind jouw wandelcoach…

Robertha Langenberg

Robertha Langenberg | Nieuweroord

Wandelcoach voor (startende) leidinggevende vrouwen uit zorg, welzijn of onderwijs.

Ik ben de executive coach die wandelen inzet om dat goede gesprek te voeren. Het liefst met vrouwen die net als ik ooit, van het één in het ander rollen. Zich afvragen of ze hun eigen pad lopen. Die veel talenten hebben en twijfelen over de volgende stap. Of die vrouw die al jaren succesvol leiding geeft, maar nu aan haar motivatie begint te twijfelen.
Bewegen omdat je eigenlijk even stil wilt staan. Klinkt tegenstrijdig, maar het werkt zo goed en is precies wat ik je bied in mijn wandelcoaching. Dé oplossing als je leidinggevende bent of gaat worden in zorg, welzijn of onderwijs, maar je afvraagt of dit wel de goede weg is. Doe je het voor jezelf of voor een ander? Of, als je juist al langer aan de touwtjes trekt: voel je je nog voldoende uitgedaagd? Waar komt je onrust vandaan.

Want ik deed hetzelfde. Ruim 25 jaar zelfs. Maar ik herken dus ook de momenten dat je denkt: ‘ik ben er wel klaar mee. Wat maak ik het mezelf moeilijk. Of wil ik dit juist, kan ik niet zonder?

Als echt buitenmens was het voor mij logisch om wandelcoach te worden om ook individueel mensen te kunnen begeleiden. Ik laat de natuur jou in beweging krijgen en luister daar naar je, met ogen, oren & hart. Zo vaak als nodig is.

Na een aantal keren, soms al na één coachingssessie, zul je merken dat je zelf weer de richting kunt bepalen. Dat je keuzes weet te maken en dat je je ritme en balans hebt hervonden. Als jij weer kunt genieten van de omgeving en je pad kan vervolgen, zit mijn taak erop.

  • Buiten heb je de ruimte voor je creativiteit
  • Door te bewegen kom je met beide voeten op de grond
  • De natuur geeft je ademruimte vanuit een ander perspectief, letterlijk

Ik breng jou in beweging, waardoor dingen sneller loskomen en je perspectief ook sneller verandert.
Daar houden wij van, van die daadkracht.

  • Om je kansen en talent te benutten
  • Om drempels te overwinnen
  • Om er sterker uit te komen
  • Om volledig tot bloei te komen

Loop je met me mee? Bel voordat je je wandelschoenen aantrekt. Dan kijken we of dit past.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Robertha Langenberg

Middenraai 27
7910 TG Nieuweroord

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.