Vind jouw wandelcoach…

Robert Vleeskens

Compassie Coaching Robert Vleeskens | Voorthuizen

Je worstelt met je zelf. Je probeert te overleven in de dagelijkse hectiek. Je bent opzoek naar een betere balans tussen werk en privé. Ga met mee op stap dan gaan wij samen op zoek naar jouw koers en jouw passie.

Wandelcoaching

<quote>
“Het is bijzonder wat wandelen in de natuur met me doet. Het verleden laat ik er achter en de toekomst neem ik mee naar huis.”

Jouw gevoel

Je voelt je al een tijd niet prettig. Je hebt last van angst en stress-gerelateerde klachten. Het stoort of irriteert je en je begrijpt niet waarom. Je piekert te veel en je slaapt slecht. Energie en daadkracht ontbreken. Je verlangt naar rust in je hoofd en lichaam. Herken je dat?

Dit is wat ik je kan bieden. Ik luister naar jouw verhaal en heb geen oordeel. Ik help je voelen waar je behoefte aan hebt in het leven en wat je belangrijk vindt in je toekomst.

<quote>
“De oefeningen zijn ontspannend en verhelderend. In de natuur vind ik de antwoorden op mijn vragen.”

Jouw bewustzijn

Wandelcoaching zal je goed doen. Tijdens wandelingen in de natuur kom je tot rust. Een frisse wind waait door je hoofd. Door nieuwe inzichten neem je het stuur weer zelf in handen.

<quote>
“Wat ik nodig had om los te komen van oude patronen vond ik terug in wandelcoaching. Eindelijk begreep ik wat me al die tijd had dwars gezeten.”

Jouw stap

Ik sta voor je klaar als wandelcoach. Al wandelend op de mooiste plekken van de Veluwe en Gelderse Vallei hebben wij gesprekken over alles wat je bezig houdt. Na afloop voel je je een ander mens. Hoe mooi is dat?

Als je nu zegt dat wil ik ook, zet dan de eerste stap en neem contact met mij op.
Mijn naam is Robert Vleeskens. Wil je alvast een impressie van wie ik ben en waar ik voor sta, bekijk dan hier mijn korte video.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Robert Vleeskens
Compassie Coaching Robert Vleeskens

Wolkammerslaan 16
3781 WR Voorthuizen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.