Vind jouw wandelcoach…

Rob van der Voort

Beweegvoortwaarts | Deventer

Gespecialiseerd in het oplossen van loopbaanvraagstukken door middel van wandelcoaching. Hierdoor weet je wat jouw talenten zijn, welk werk bij je past en hoe je je droombaan vindt.

De uitdaging in je werk is verdwenen

Je hebt al veel verschillende banen gehad. Je vindt onderdelen in je werk leuk, maar je mist ook wat. Je hebt het idee dat veel je overkomt in plaats van dat jezelf aan het roer staat. Als je manager of een collega wat aan je vraagt, is je neiging om te helpen zonder daarbij naar jezelf te luisteren. Je merkt bij jezelf dat je veel op de automatische piloot doet. De uitdaging in je werk is verdwenen. De dagen duren lang en na het weekend heb je geen zin om weer naar je werk te gaan. Je voelt je moe. Je loopt vast in je werk, maar je komt er niet aan toe om te onderzoeken wat je echt wilt. Wat wil je nu eigenlijk echt in je werk? Wat vind je echt belangrijk? Waar krijg je energie van? Weet jij eigenlijk wat je in je werk zoekt en handel je ook daarnaar?

Wat zijn jouw talenten en welk werk past daarbij?

Herken je jezelf hierin? Ik help je om weer overzicht te krijgen en inzicht te geven waar je kracht ligt en hoe je die kunt inzetten in je werk. Wat zijn de energiegevers in je werk? Wat zijn jouw talenten? En daaruit volgend: “welk werk past daarbij”? Een optie is om je huidige werk in overleg met je manager aan te passen zodat jouw talenten beter tot hun recht komen. Als dat niet mogelijk is, is een andere baan misschien een idee. Of heb je al langer de gedachte om voor jezelf te beginnen maar weet je niet hoe dit aan te pakken? Met deze uitkomsten leer je je ideale toekomstscenario te visualiseren en de stappen te zetten om dat te bereiken. Je vindt werk waarin je jouw talenten maximaal benut!

Hoe werk ik?

Ik coach je door goed naar je te luisteren, vragen te stellen, rust en interesse uit te stralen en niet te oordelen. Ik bekijk zaken graag positief en laat je zelf ervaren wat je al hebt bereikt. Van daaruit help ik je verder om je talenten te ontdekken. Ik vind het leuk om niet te denken in vaste stramienen, maar om je te helpen “out of the box” te denken. Mijn ervaring is dat je dan de mooiste oplossingen krijgt! Ik geloof namelijk dat die oplossingen al in jou zitten, dat je ze alleen nog niet ziet. Juist doordat ik je buiten in de natuur coach en vragen blijf stellen, kom jezelf tot de ontdekking waar je echt energie van krijgt in je werk. Ik help je om niet in problemen te denken, maar juist in oplossingen.

Wie is Rob van der Voort?

Zelf heb ik ook veel verschillende stappen in mijn loopbaan gezet. Van verschillende banen in de bouwsector tot HR-adviseur. En nu ben ik wandelcoach, werk dat ik met veel plezier doe! Naast mijn werk ben ik al mijn hele leven een buitenmens. Ik sport buiten, ik wandel vaak en ik vind het heerlijk om te kamperen in de natuur. Ik merk dat ik van buiten zijn en bewegen, nieuwe ideeën opdoe en daar energie van krijg.

Beweegvoorwaarts

Door jou te coachen tijdens het wandelen kan ik mijn twee passies combineren, coachen en buiten zijn. Om die reden heb ik in 2017-2018 de opleiding tot wandelcoach gevolgd bij het Coach Bureau van Hilde Backus. In 2019 ben ik mijn eigen bureau gestart “Beweegvoortwaarts”. En nu coach ik jou buiten in de natuur om jouw talent optimaal in jouw loopbaan terug te laten komen. Zodat je net als ik je passie in je werk terug ziet komen!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Rob van der Voort
Beweegvoortwaarts

Deventer

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.