Vind jouw wandelcoach…

Rineke Konink

Rineke Konink Wandelcoaching | Utrecht

Wat wil jij echt?

Verlang je naar verandering in je werksituatie, in je relatie of in je persoonlijk welbevinden maar lukt het je niet dit te realiseren? Ik help je ontdekken wat voor jou werkelijk belangrijk is en we zetten de stappen om dat te bereiken.

Investeer in jezelf

Blijf niet langer worstelen met je vraagstuk maar kom in beweging en voel hoe wandelcoaching in de natuur je de vrijheid en ontspanning geeft om helder te denken en nieuwe wegen te ontdekken. Elke wandeling brengt je een stap verder.

Voor wie

Misschien herken je je in één van onderstaande situaties.

  • Je ervaart veel stres en je vraagt je af hoe je dit kunt verminderen
  • Je verlangt naar meer zelfvertrouwen en je wilt onderzoeken hoe je dit kunt bereiken
  • Je kampt met sombere gevoelens en wilt in beweging komen
  • Je worstelt met een ingewikkelde relatie en je wilt helder krijgen hoe je verder wilt gaan
  • Je voelt je niet meer op je plek in je werk en je wilt ontdekken waar in je professionele leven je kracht ligt
  • Je hebt gezondheidsproblemen die je leven beïnvloeden en je wilt er achter komen hoe je zo positief als mogelijk hiermee om kan gaan

Dit zijn een aantal voorbeelden, natuurlijk kan jouw vraagstuk een andere zijn, ik nodig je ook dan van harte uit om te wandelen met mij.

Rineke

Iets over mezelf en over mijn wijze van coachen.
Ik houd van de natuur en ik houd van het persoonlijke contact. Mijn professionele basis ligt in de gezondheidszorg, als verpleegkundig teamleider heb ik 17 jaar op een verpleegafdeling in het UMCU gewerkt. Binnen deze functie heb ik het individuele coachen altijd met veel voldoening gedaan. Wandelcoaching brengt voor mij samen wat ik het liefst doe; mensen helpen verder te komen in hun ontwikkeling en buiten in de natuur zijn. Het is heel inspirerend om elke wandeling opnieuw te ervaren hoe de kracht en de schoonheid van de natuur ons positief beïnvloedt.
Eigenschappen die mij verder typeren zijn de volgende: ik ben een goede luisteraar, ik bied een veilige sfeer, alles is bespreekbaar en ik kom graag op onderzoekende wijze tot de kern, ik sta met twee benen op de aarde, ik ben optimistisch en ik ga mee in jouw tempo.

Werkwijze met aandacht

Wandelend onderzoeken we wat jij echt wilt en hoe je dit stap voor stap gaat realiseren.
Mijn werkwijze als coach is doelgericht in een natuurlijk tempo. Steeds gericht op wat jij echt wilt en wat je nodig hebt om dat stap voor stap te realiseren, wandelen we verder. De natuur is de bron die stilte, schoonheid, geborgenheid, voorbeelden en meer, levert. Alles wat we nodig hebben.
Het is goed mogelijk dat je na vier wandelingen je doel al bereikt hebt. Het traject kan ook langer of korter zijn, we stemmen af op jouw behoeften.

Wandel met me en je ontdekt wat jij werkelijk wilt.
Wil je meer weten? Ga naar mijn website of bel of mail me.
Je bent van harte welkom.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Rineke Konink
Rineke Konink Wandelcoaching

Catharina van Renneslaan 15
3533 SB Utrecht

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.