Vind jouw wandelcoach…

Puck Speekhout

ViaPuck | Zutphen

Wandelcoaching vanuit Positieve Gezondheid |Preventie van overbelasting, burn-out, niet lekker in je vel en onbalans| Gespecialiseerd in: vrouwenzaken, levensvragen, herstel na kanker, overbelasting en burn-out| Kernwaarden: vitaliteit, plezier, creativiteit en levensbalans.

Je wil lekker in je vel zitten, toch?

We willen vaak alles uit het leven halen en stellen veelal hoge eisen aan onszelf. Overbelasting ligt op de loer. Vooral omdat we op alle levensgebieden vaak 100% willen scoren. De lat ligt hoog. Voordat je het weet voel je je prikkelbaar, overbelast, kom je niet toe aan wat je echt wilt of heb je het gevoel achter de feiten aan te lopen. Hoe houd je contact met wie je bent en wat je wilt? Of vind je jezelf, je werk, je gezin of wat je dan ook kwijt mag zijn geraakt weer terug?

Preventie

We vinden het heel normaal om eens in de zoveel tijd naar de kapper te gaan, halfjaarlijks de tandarts te bezoeken, een schoonheidsbehandeling te plannen of te sporten. Allemaal om ons goed te voelen en goed voor de dag te komen. En ter preventie van…Echter voor onze geestelijke gezondheid, onze balans, ons “lekker in je vel”, hebben we vaak geen afspraak, consult of halfjaarlijkse check-up ingepland. Waarom eigenlijk niet? Is je geestelijk vitaal voelen dan onze sluitpost? Zorgt dit uiteindelijk niet voor overspanning, een slecht humeur, prikkelbaarheid, geen plezier meer in je werk, niet meer toekomen aan wat echt belangrijk is of erger een burn-out?

Balans door wandelen

In veel wetenschappelijke onderzoeken is inmiddels gebleken dat de natuur ons kan helpen. Fysiek in beweging komen, zorgt voor mentale kracht, herstel van fysieke onbalans en geeft ook nog eens plezier. Wandelen met een goed gesprek over hoe het is met jou “lekker in je vel zitten”, kan uitkomst bieden. Om balans te houden of nieuwe te krijgen!

Wie ben ik

Ik houd van eenvoud, creativiteit en persoonlijk contact. Heb jarenlange ervaring in coaching en hulpverlening. Ik word geïnspireerd door de natuur, schrijven, creëren van…en kleur. Graag ga ik met jou, een vleugje humor en een open mind, op pad. Wandelen gericht op jouw wensen en resultaat met ruimte voor alles wat zich aandient. Ik bied individuele trajecten van 4 wandelingen maar alles blijft maatwerk. Als je interesse hebt kun je je aanmelden voor een gratis kennismakingswandeling. Je bent van harte welkom.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Puck Speekhout
ViaPuck

Zutphen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.